≫ 

Najjači bar u Grčkoj je na najoriginalniji način oduvao sve koji pitaju "koja je šifra za internet" (FOTO)

Jedan plažni bar u Grčkoj postavio je najoriginalniju tablu ikada

  • 4

Ljudi su do te mere zavisni od interneta, da većina njih čak i na odmoru, čim stigne na plažu, pita ima li vajrlesa i koja je šifra za internet. Valjda je poenta odmora da se opuste i uživaju?

U prilog tome, jedan plažni bar u Grčkoj postavio je najoriginalniju tablu ikada, na kojoj piše: "Nemamo Wi-Fi. Pričajte međusobno i pretvarajte se da je 1995. godina".

Srbi nisu omiljeni baš svim Grcima - ovo je surov opis naših ljudi: "Naručite jedno piće i sedite ceo dan u bašti. Sve vam je skupo!"

Tabla je izazvala ogromno oduševljenje među turistima, pa je jedan od njih uslikao i postavio na grupi "Live from Greece", i pokupio mnogo lajkova i šaljivih komentara.

VIDEO: Ovaj holivudski glumac je "šetač ljudi"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • MINA

    11. jul 2018 | 15:59

    BAS TAKO.POGLEDAJTE JEDNI DRUGE...ZIVOT PROLAZI.

  • ns_u grckoj

    11. jul 2018 | 16:07

    A i ima i žena u toplesu 😉

  • Ja

    11. jul 2018 | 23:43

    Nemam ni fb,ni twiter ni instagram ni viber ni whats up niti mi ista od toga fali...a naj jace kad mi kazu imas jako dobar telwfon kako to da nemas viber i ostale pratece drustvene mreze...ne zelim sve he to upropastlilo svijet niko sa sa nikim ne druzi niti komunicira sve je postalo virtuelno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA