Orila se pesma navijača u Somboru, poznati prvi finalisti City Games-a (FOTO)

Svi su dali svoj maksimum a borba je bila neizvezna do samog kraja

  • 0

Gradsko kupalište "Štrand" u Somboru sinoć je bilo mesto ukrštanja najspretnijih gradova Vojvodine u borbi za prolazak na finalno takmičenje ove međunarodne manifestacije. 6 ekipa borilo se za najbolji plasman a mesta u finalu je bilo za samo 2 grada.

Svoje snage odmerili su timovi iz Subotice, Odžaka, Sombora, Rume, Inđije i Kikinde. Svi su dali svoj maksimum a borba je bila neizvezna do samog kraja. U čak 6 igara timovi su pokazali spretnost, veliku borbu i želju za pobedom. Navijači su bodrili svoje favorite sa tribina a neki su čak i zapevali navijačke pesme osmišljene za ovu priliku. Pozitivne vibracije širile su se ovim kupalištem pa su čak i timovi navijali jedni za druge. Kikinda je povela već posle prve igre "Leteći vaterpolo" i na tronu ostala do samog kraja.

Foto: Marin Cuk Vurnek

Žestoka borba  za drugu poziciju vodila se u posledjoj igri “Veslo” koja je presudila da preostalo mesto u finalu zauzima ekipa iz Subotice. Domaćin polufinalne večeri, ekipa iz Sombora zauzela je treće mesto, a iza njih ostali su timovi iz Rume, Inđije i Odžaka.

Foto: MarinCukVurnek

- Ove godine smo rešili da predstavljamo Srbiju na medjunarodnom finalu. Za sada smo na pola puta. Spremni smo za Zlatibor, nadamo se da ćemo zadržati kontinuitet i u Kikindu doneti još jedno zlato - kaže kapiten tima iz Kikinde.

Foto: Marin Cuk Vurnek

Kapiten drugoplasirane ekipe, tima iz Subotice, nije skrivao sreću: "Presrećni smo što smo uspeli da naš grad odvedemo u finale jedne ovakve manifestacije. Daćemo sve od sebe na Zlatiboru i nadamo se najboljim rezultatima". Koliko je dobra atmosfera vladala na ovom polufinalu govori i to što su nakon dodele medalja, svi timovi skočili u vodu i tako zajednički proslavili završetak prve polufinalne večeri. City Games nastavlja potragu za najspretnijim gradovima Srbije a sledeća stanica jeste Valjevo i bazen "Petnica", gde nas očekuju naredne kvalifikacije 12.jula od 19:30.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA