Irac je smuvao zgodnu Srpkinju na Egzitu, a onda mu je stigla poruka od njenog dečka. On je mogao da uradi samo jedno (FOTO)

Priča koja će vas nasmejati

  • 7

Srbi su poznati po gostoprimstvu i ljubaznosti, ali znaju da budu vrlo neprijatni kada neko pokuša da im otme devojku ili na nekim način pokuša da poremeti njihov odnos. To se upravo desilo na Egzit festivalu, ali pre dve godine. S obzirom na to da je ovaj festival nedavno završen, priča je ponovo veoma aktuelna, pa vas podsećamo na nju: Naime, 2016. godine na istom festivalu jedan Irac je osvojio devojku iz Srbije. Po povratku u svoju zemlju, dobio je neprijatnu poruku njenog dečka, koju je podelio sa svima.

Naime, mladić je očigledno saznao šta je njegova devojka radila na festivalu, pa je, s obzirom da se Irac već vratio u svoju zemlju, odlučio da se sa njim "obračuna" preko SMS poruke.

Srbin mu je poslao šest brutalnih reči, a Ircu ništa nije bilo jasno. Pošto ne zna srpski pokušao je da prevede poruku, ali ni tada nije saznao suštinu. Zbog toga je poruku uslikao i postavio fotku na internet, kako bi mu neko pomogao u rešenju enigme.

Amerikanci ne znaju da pronađu Evropu na mapi sveta, a pogledajte kako su reagovali kada je trebalo da pokažu svoju državu (VIDEO)

- Zdravo, moj prijatelj se smuvao sa Srpkinjom prošle nedelje na Egzit festivalu. Vratili smo se u Irsku i moj prijatelj je jutros dobio poruku od nekog Srbina. Poruka glasi: "Treba ja pi*ku da ti polupam?"

Foto: Printskrin/reddit

- Gugl translejt je bio beskoristan, da li možete da mi pomognete? Uzgred, vi Srbi ste predivni i imate šarmantnu zemlju, kao i najlepše žene. Hvala vam na gostoprimstvu! - istakao je Irac.

Nije poznato da li su Irci saznali šta im je Srbin poručio u poruci, ali se nadamo da neće promeniti mišljenje o našoj zemlji i da će je ponovo posetiti. Sa druge strane, nije poznato ni da je li je ova priča istinita, ali je više puta šerovana na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hello

    17. jul 2018 | 17:35

    Exit je jedno leglo narkomanije, bluda i razvrata. To treba pod ključ

  • Neobičan Republika Srpska

    17. jul 2018 | 17:31

    Uh što ga Srbin odbrusi !!!Neka mu je rekao,sada su im računi 1:1!Sada bar moze sa svojom devojčicom mirno i ponosno da prošeta Novim Sadom,a taj stranac... neka strahuje,pronaći će njega ovaj ponosni momak😂😂😂😂👍🏿

  • 911

    17. jul 2018 | 16:49

    Smuvao je a ima decka? Taj decko nikad nije bio "decko"! Mada to je danas sve normalno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA