Ni Tramp ni Putin ne vole pivo, ali jedna pivara se nadala da će upravo ono poboljšati njihove odnose: Pogledajte šta poručuju jedan drugom (FOTO)

Da li je pivo malo uticalo na razgovore Putina i Trampa

  • 1

Jedna pivara u Finskoj nadala se da će pivo jednom i zauvek rešiti spoljne odnose između SAD i Rusije, pa je dizajnirala specijalnu ambalažu zbog samita koji je održan u ponedeljak u Helsinkiju.

Tako je nastala limitirana serija sa likovima Donalda Trampa i Vladimira Putina, koja je postala veoma popularna uoči istorijskog samita.

Misterija bele sveščice na stolu: Jedan od lidera je na sastanku hvatao beleške, da li to otkriva ko je glavni u Helsinkiju? (FOTO)

- Hajde da rešimo ovo kao odrasli - piše na boci piva.

Sa jedne strane boce je Putin, a sa druge Tramp, koji igrom "papir, kamen, makaze" pokušavaju da reše "velike probleme".

Pivara je limitiranu seriju objavila 11. jula i za jedan dan prodala čak 10.000 flaša, piše Tajm.

- Kada smo čuli da predsednici Tramp i Putin dolaze u Helsinki, shvatili smo da će biti teških razgovora i da će se donositi teške odluke i nismo želeli da preskoče ijednu temu - rekao je izvrši direktor kompanije.

Specijalni paketi ovog piva poslati su američkoj i ruskoj ambasadi u Finskoj.

Kompanija zna da Tramp i Putin ne vole pivo, pa je napravila i 200 kesica kafe, kao i 200 majica u znak obeležavanja istorijskog događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    17. jul 2018 | 23:02

    Zivim u zemlji gde je pivo tamno i ima ukus secera i lakrisa..tu spada i carlsberg. Bljaaaaaak— ali ako je ovo pivo na slici kao neko svetlo nemacko malo gorko ali bez ukusa secera vec samo psenice i svezine onda je to to!! To je pivo slobode postovanja i ljubavi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA