≫ 

Hteo je da se rashladi u vodi, ali mu se zmija od 2 metra obmotala oko noge (VIDEO)

Dečak koji je pritekao u pomoć je čak u jednom trenutku stavio rep zmije u usta, misleći valjda da će zmija popustiti stisak, ako je ugrize

  • 2

Dok se kupao u jezeru, brazilskom dečaku se zmija omotala oko noge. Drugi dečak, koji je bio s njim, pritekao mu je u pomoć i izvukao ga na obalu.

Trogodišnji blizanci bili zaključani u kavezu, da bi roditelji mogli da im odu na posao

Zmija se dečaku omotala oko leve noge toliko čvrsto da nisu mogli da je skinu. Dečak koji je pritekao u pomoć je čak u jednom trenutku stavio rep zmije u usta, misleći valjda da će zmija popustiti stisak, ako je ugrize. Ali, ništa...

Pokušavao je da je "odveže", "otpetlja" i jedva nekako uspeo. Dok je na kraju borbe jedan držao glavu, a drugi rep, reklo bi se da je "neman" bila dugačka bar dva metra.

Neki su komentarišući snimak naveli da će od sada dvojica dečaka, razmisliti dvaput pre nego što ponovo uđu u vodu, a ima i onih koji su smatrali da se dečak prevrtao i prenemagao, glumatajući, baš kao Brazilac Nejmar na Svetskom prvenstvu u Rusiji i da je ceo video isceniran.

VIDEO: Džinovski piton se krio ispod haube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duca

    18. jul 2018 | 08:25

    A ovaj sto snima ne moze da pomogne

  • nebojsa

    18. jul 2018 | 06:38

    Klinci bez frke i panike opusteno uz pomoc drugog do obale i polako se oslobodili zmije zbog koje u srbiji sam siguran 99% ljudi bi pobeglo umesto da ovako pritekne u pomoc ali oni su na te pitone navikli nije im nista novo i ne stvara sok situaciju za razliku od nas koji ih samo u zoo vidjamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA