≫ 

Udovica u crvenoj haljini, raširenih nogu, traži mladog muškarca za "điđi riđi". Ima penziju 2.000 evra i spremna je dobro da plati (FOTO)

Napominje i da je devizna penzionerka čiji su mesečni prihodi "dvje iljade evra"

  • 18

- Udovca sam već tries godina. Bila sam za Švabu udata. Imam pemziju dvje iljade eura. Tražim mlad muškarac za điđi riđi i da me voza po bolnicu odje u Nemačku. Plaću dobro, ako ima taki nek se javi!

Prvi put se sretnu, razmene par reči i sa vrata se "dohvate": Posle akcije odu kao da ništa nije bilo. Ovi oglasi su pomerili granice u Srbiji (FOTO)

Ovako na svom Fejsbuk profilu piše jedna baka, devizna penzionerka, koja traži mlađeg muškarca za razonodu. Uz, naravno, propratnu fotografiju kojom valjda želi da pokaže da će mladić uz "dvje iljade evra" dobiti i razigranu ženu u crvenoj haljini, koja širi noge.

Gospođa je očigledno svoj radni vek provela u inostranstvu, čim je zaradila toliku penziju. A izgleda je i zaboravila maternji jezik čim mladića poziva na điđi-riđi".

Pogledajte sliku ispod, ona ipak govori više od hiljadu reči.

Printskrin: Facebook

VIDEO: Seksi skejterka pokazala celoj plaži koliko je razgibana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA