≫ 

Završene kvalifikacije za City Games u Srbiji, sutra polufinale u Čačku (FOTO)

Na bazenu Banjica u Knjaževcu borba je bila neizvesna do samog kraja ali se na kraju završila srećno za domaćine igara pa tako u polufinale odlazi ekipa Knjaževca

  • 1

Nakon kvalifikacija u Knjaževcu i Vranju, karavan City Games-a seli se u Čačak gde će sutra biti održano drugo polufinalno veče.

Na bazenu Banjica u Knjaževcu borba je bila neizvesna do samog kraja ali se na kraju završila srećno za domaćine igara pa tako u polufinale odlazi ekipa Knjaževca. Za samo jedan bod manje Vranje ostaje na drugom mestu a ekipa Ljiga oko vrata stavlja bronzanu medalju. Oko hiljadu navijača nije krilo svoju sreću zbog prolaska domaćeg tima.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Na Koštaninom bazenu u Vranju, ništa manje uzbudljivo. 6 ekipa, 6 igara i vatreni navijači koji su bodrili svoju ekipu sa velikim žarom. Vranje je povelo u prve dve igre ali je ekipa Kragujevca ipak preuzela vođstvo i igre završila na prvom mestu. Zaječar i Vranje završavaju sa istim brojem poena ali je Zaječar bio bolji u poslednjoj igri pa članovi te ekipe oko vrata stavljaju srebrne medalje.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Vranje osvaja bronzu ali ipak dobija pozivnicu za polufinale i obećava žestoku borbu. Ekipa iz Kragujevca kao prošlogodišnji šampion prolazi direktno u finale pa se tako za plufinalno veče kvalifikovala drugoplasirana ekipa iz Zaječara. Sutra od 19:30 na gradskom bazenu u Čačku očekuje nas drugop polufinalno veče gde će se za prolazak u finale na Zlatiboru, boriti 6 kvalifikovanih ekipa: Valjevo, Vranje, Knjaževac, Zaječar, Užice i domaćini iz Čačka.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

VIDEO: Devojka u ogromnom penisu, nemoguće?

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA