≫ 

Ovako je kraljica slala provokativne poruke Trampu, a da on to nije ni skontao: Jedan detalj je bio dovoljan da ga nadmudri (FOTO)

Mudra starica je pustila da modni dodatak govori umesto nje

  • 1

Prošlo je skoro nedelju dana od kontroverzne posete američkog predsednika Donalda Trampa Velikoj Britaniji i njegovog susreta sa kraljicom Elizabetom II, a mediji i dalje pišu o njegovom ponašanju. Tako je britanski Gardijan opleo po Donaldu i Melaniji i njihovim odevnim kombinacijama, ali i istakao da ih je nadmašila mudra starica koja im je jednim detaljem poslala ozbiljnu poruku.

Dok je Donald Tramp izgledao prilično neispeglano, neodržavano i sa otkopčanim sakoom, Melanija je ponovo "slala poruke" svojom odećom, kao što je to uradila prilikom posete centru u kojem su bila smeštena deca odvojena od roditelja migranata, kada je nosila jaknu sa natpisom "Ja stvarno ne marim, a ti?"

Tramp prekršio protokol u susretu sa kraljicom: Trčkarala za njim kao dete, a njen izgled lica govori da je uopšte nije zabavljala ta "igrica"

Tramp prilikom posete prekršio važna pravila Foto: AP/Tanjug

Međutim, Gardijan prenosi da ih je sve nadmudrila simpatična starica i to svojom najdražom vrstom nakita. Dok se Tramp blamirao prilikom sastanka sa kraljicom i kršio brojna pravila ponašanja, kada je hodao ispred nje, ignorisao je, držao ruke u džepovima i upadao u reč, mudra vladarka je tokom tri dana posete pustila da modni dodatak govori za nju. To je sve prva primetila tviterašica Samurai Kniter.

Tako je prvog dana posete kraljica odlučila da kaput okiti zelenim brošem koji je dobila od bračnog para Obama u znak prijateljstva. Drugog dana nosila je broš u obliku pahulje snega (isti termin Tramp koristi kako bi se rugao "nežnim" liberalnim protivnicima) koji je dobila od Kanade - države s čijim se premijerom, Džastinom Trudoom, američki predsednik ozbiljno svađa. Kraljica je za treći dan posete izabrala broš koji za nju simbolizuje tugu jer ga je nosila na sahrani svog oca.

Rezultat je sada 3:0 za kraljičine broševe, šale se britanski mediji.

Britanci opleli po porodici Tramp Foto: AP/Tanjug

Da li je kraljica na ovaj način želela da pošalje svojim gostima ozbiljnu poruku, nikada nećemo znati sigurno. Ali ono što možemo da tvrdimo jeste da kraljica pažljivo bira detalje u skladu sa određenim događajima. Tako je na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton nosila broš koji se zove "ljubavni čvor", a na raspravi o Bregzitu stavila je šešir koji neodoljivo podseća na zastavu EU.

Kraljica zna da ne sme javno da iskazuje svoje mišljenje o svetskim liderima, pa je možda samo htela da skrene pažnju na ono što misli o Trampu, znajući da će obožavatelji monarhije (ili samo lepog nakita) razjasniti njene poruke umesto nje.

Video: Britanska javnost ne podnosi Donalda Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA