Devojka je vozila skuter i buljila u telefon pa se sudarila: Ostala da leži povređena na ulici, ali pogled sa mobilnog nije skidala (VIDEO)

Nakon istrage, policija je utvrdila da je mlada žena tokom vožnje, sve vreme igrala igricu na svom mobilnom telefonu i zbog toga mora da prihvatiti punu odgovornost za nezgodu

  • 1

Jedna Kineskinja doživela je bizarnu saobraćajnu nezgodu i to zbog mobilnog telefona koji nije ispuštala iz ruku za vreme vožnje.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kome se vidi da je devojka, koja vozi skuter, u početku uspevala da održava odstojanje od motora koji je bio ispred nje, ali u jednom momentu je ubrzala iz nekog razloga i udarila u zadnji deo vozila ispred sebe.

>>> SMRT UŽIVO: Zakucala se skuterom u kombi, automobil, motor i autobus - ali ni to joj nije bilo dosta (VIDEO)

Sve vreme dok je vozila skuter, nije skidala pogled sa svog mobilnog telefona.

Iako je prilikom udarca u motor koji je sustigla, izgubila kontrolu nad svojim vozilom i zbog toga pala, ova nesmotrena devojka nije skidala pogled s telefona. Pa čak i kad je ostala povređena da leži na ulici.

Nakon istrage, policija je utvrdila da je mlada žena tokom vožnje, sve vreme igrala igricu na svom mobilnom telefonu i zbog toga mora da prihvati punu odgovornost za nezgodu.

Policija je video snimak objavila i na kineskoj društvenoj mreži Weibo, uz upozorenje građanima da tokom vožnje ne skidaju pogled s puta.

VIDEO: Samoubilačka igra! Voze motor u krug dok se ne polome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • AcoNK

    20. jul 2018 | 22:07

    Nije nastavila da gleda telefon vec su joj ruke ostale ukocene od udarca. Klasičan nakaut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA