Melanija i Putin su se prvo smeškali dok su se rukovali, a onda je ona složila facu kao da je upravo "videla đavola" (VIDEO)

Čim je Putin pustio njenu ruku i usmerio svoju pažnju negde drugde, Melanija je složila bizarnu facu i izgledalo je kao da je u šoku ili strahu

  • 3

Tokom samita Donalda Tramp i Vladimira Putina u Helsinkiju, prva dama SAD Melanija Tramp upoznala se sa ruskim predsednikom, a njena prestrašena faca nakon rukovanja obišla je svet. Da li je Melanija jedina shvatila koliko je Putin zapravo moćan?

Na društvenim mrežama pojavio se snimak upoznavanja Melanije i Putina. Na njemu se vidi ruski predsednik kako se smeška i klima glavom dok ga Donald Tramp upoznaje sa suprugom.

Ni Tramp ni Putin ne vole pivo, ali jedna pivara se nadala da će upravo ono poboljšati njihove odnose: Pogledajte šta poručuju jedan drugom (FOTO)

Melanija, koja je nekoliko centimetara viša od ruskog lidera, takođe se smeška prirodno dok se rukuje sa Putinom.

Ali čim je Putin pustio njenu ruku i usmerio svoju pažnju negde drugde, Melanija je složila bizarnu facu i izgledalo je kao da je u šoku ili strahu.

Video je ubrzo šerovan na društvenim mrežama i zaokupio pažnju svih.

Melanija se uplašila ruskog lidera? Printskrin: Youtube/RT

Neki su u komentarima napisali da je "Melanija bila jedina osoba u sobi koja je shvatila koliko je ruski predsednik moćan", dok su drugi istakli da "izgleda kao da je upravo videla đavola".

Video: Čiji je stisak bio jači? Rukovali se Tramp i Putin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Тодорић

    20. jul 2018 | 10:30

    Класична старо југословенска Фаца када хоћеш некога да понизиш,свима је то био хит у прошлом веку по кафанама,застарело.

  • ...

    20. jul 2018 | 10:00

    Ili ogledalo...

  • Тодорић

    20. jul 2018 | 10:46

    Трампу је могуће свашта и сваког убацити у циљу контроле,па и овако отворени гест наводног непријатељства и презира само то осликава...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA