≫ 

Ovo je prava istina o zecu sa transparentima koga masovno dele po Tviteru: On nije nastao zbog Trampa

Među natpisima koji su nosili reči kritike našao se i simbol zeke koji drži  tablu. Taj simbol  je preplavio tviter kao trenutni viralni "meme"

  • 0

Simpatični beli zec koji drži parole sa različitim natpisima ponovo je hit na Tviteru, posebno od kako je predsednik SAD Donald Tramp posetio Ujedinjeno kraljevstvo. 

Mali beli zeka prvi put se pojavio na ovoj društvenoj mreži u septembru 2014. godine i to od strane brazilskih korisnika. Za prvih mesec dana od kako se pojavio, tvitnut je, tj podeljen više od 150.000 puta. I hajp je mogao da krene.

Zec nikada nije prestao da bude aktuelan, povremeno samo ode "da odmori" dok se ne desi neka nova situacija kada je potrebno da "se vrai" i ponese određene parole.

Tramp odigrao partiju golfa u Škotskoj noseći kačket sa natpisom "SAD": Dok su demonstranti protestovali, on im je dobacivao i mahao (FOTO)

Tako je Trampova poseta Britaniji izazvala brojne proteste, pa je dočeku predsednika SAD prisustvovalo stotine demonstranata sa veoma kreativnim znakovima i simbolima. I eto prilike - naš zec se vratio.

Taj simbol  je preplavio tviter kao trenutni viralni "meme".

Donosimo vam najduhovitije:

1. Pica protest

2. Homofobija

3. Svest o zdravlju

4. Političke poruke

5. Šaljivi

Ili:

Da li ste vi nekada koristili malog belog zeku za izražavanje protesta na društvenim mrežama? Pišite nam u komentaaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA