≫ 

Kolege se "zaigrale" na radnom mestu, ali postoje 2 problema! Sve je snimljeno i video je viralan

Kijevski radio "Maksimum" drma seks skandal poslednjih dana

  • 15

Ljubavna monotonija je nešto najgore što može da se desi jednom paru, a momak i devojka sa snimka takav problem sigurno nemaju.

Policajci upali na divlju žurku u prestonici seksa i prekinuli orgije: Snimali su ih gole na gomili (VIDEO)

Preko društvene mreže "Fejsbuk" proširio se snimak sigurnosne kamere radija "Maksimum" u Ukrajini na kom se vidi ne baš svakodnevna scena. Mladić i devojka ulaze u studio radija, ljube se, skidaju i prelaze na ono što mnogi čuvaju u dubini svog uma - seks na radnom mestu. Akcija nije dugo trajala, ali dovoljno da vinovnicima ovog čina razvuče osmeh na lice, ali i kaznu. Kako je izjavio Slava Denim, izvršni producent kijevskog radija, akteri snimka su pronađeni kao i osoba koja je snimak pustila u etar.

- Izvinjavam se slušaocima, a od sada i gledaocima radija "Maksimum" na ovoj nedoličnoj sceni. Na svu sreću, nije trajalo dugo - zaključio je Denim uz emotikon koji se smeje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mara

    19. jul 2018 | 20:35

    Ma sex treba uvesti kao uslov u mnogim firmama gdje su ljudi konstantno pod stresom i pod pritiskom od raznoraznih sefofa. Sobe za odmor i rekreaciju i za sex obavezno. Ja sam za a vi?

  • MightyS

    19. jul 2018 | 21:28

    Izdržao čitava 2 minuta. Haha. Ovaj je zagoreo kao vojnički tiganj.

  • Boki

    20. jul 2018 | 04:35

    Od sada cu i ja slusati radio Maksimum. Dobro je da makar nisu isli uzivo u program, vec ovo duze rade pa su vodili racuna skoro o svemu (ali zaboravise kamere!). Ovakve stvari se rade dok vi slusate jedno te istu playlistu, neko radi nesto pametnije. Ista prica i na televiziji. Zato volim ovaj posao! Uvek lepih zena u izobilju, ne moze da se ne desi. Pozdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA