Najstrašnija zgrada na svetu ima 94 sprata: Kao da to nije dovoljno, na njenom vrhu vas čeka iznenađenje od kog srce staje (VIDEO)

Mi smo se naježili samo dok smo gledali video

  • 6

U ovom trenutku ne možemo smisliti ništa što bi izazvalo veći skok adrenalina od ove lude zgrade u Čikagu. Apsolutno smo sigurni da bi se ovde i najhrabriji uplašili.

Sve počinje u jednoj zgradi u Čikagu, na njenom 94. spratu! Kao da i sam 94. sprat ne zvuči dovoljno suludo, Amerikanci su smislili i je dan izazov za sve one koji se usude da se popnu ovako visoko.

Tinejdžeri priredili pravu satanističku seks-žurku u zamku, ali sve se završilo masovnim krvoprolićem (FOTO)

Naime, potrebno je da se prislonite na jedan od staklenih prozora, uhvatite za ručke levo i desno. I prepustite. Pokretna konstrukcija ovog prozora će se polako pomerati, sve dok u jednom trenutku ne dođete u položaj u kom izgleda kao da padate sa zgrade.

Baš kao u najstrašnijim filmovima. Samo što ovo nije film već stvarni život. A vi ste glavni akter koji bi svakog trenutka mogao propasti kroz staklo i "poleteti" sa 94. sprata.

Pogledajte ovaj suludi izazov i napišite nam u komentaru da li biste se usudili da uradite ovako nešto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Moon

    19. jul 2018 | 23:37

    Osecaj opasnosti je uzbudljiv😂 ... Zabolela su me kolena gledajuci video, ali kada bi mi se pruzila prilika ne bih je propustila 😋

  • Mixi

    20. jul 2018 | 09:24

    Licno sam proverio bio. Us... sam se od straha

  • Kalimero

    20. jul 2018 | 06:59

    Svašta izmišljaju,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA