≫ 

Pitali su ga kako se u originalu zove grupa "Tamnoljubičasta", a njegov odgovor nasmejao je sve ljubitelje Slagalice (VIDEO)

Iako je na početku emisije rekao da je trema razbijena prethodnim nastupom, čini se da su kamere ipak malo zbunile Dragana

  • 8

Kviz Slagalica traje već dve i po decenije, ali i dalje iz večeri u veče uspeva da nas zabavi i nasmeje. U poslednjoj emisiji za to je delom bio zaslužan i takmičar Dragan.

Ovo je bilo njegovo drugo učestvovanje u kvizu, a dan ranije osvojio je veličanstvenih 145 poena i odneo ubedljivu pobedu.

Istorijska Slagalica! Penzioner Bora bio je ubeđen da će mu najbolje ići igra "Ko zna, zna", ali zbog nje je na kraju imao -15 poena (VIDEO)

Sa pozicije plavog takmičara ponovo se borio za pobedničko postolje, a onda je usledila igra "Ko zna, zna" i njegov odgovor koji je nasmejao sve pored malih ekrana.

Na pitanje kako se u originalu zove grupa koja bi se na srpskom jeziku zvala "Tamnoljubičasta", Dragan je umesto "Deep Purple", kao iz topa rekao "Guns N' Roses", što bi u prevodu značilo "Pištolji i ruže".

Iako je na početku emisije rekao da je trema razbijena prethodnim nastupom, čini se da su kamere ipak malo zbunile Dragana. Ipak, ova greška nije ga sprečila da do kraja emisije zabeleži još jednu ubedljivu pobedu sa 135 poena.

VIDEO Čovek bi očekivao da "Đavolice" nemaju pojma o fudbalu a rasturile su kviz:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Wien

    20. jul 2018 | 11:02

    Umalo da me kap strefi kad je izvalio ....😂😂😂...

  • Julija

    20. jul 2018 | 13:20

    Pa vecina nas to nije znala (i ja sam medju njima), ali covek ima solidno znanje za "Slagalicu" i uzivanje je gledati kviz u kom takmicari i znaju nesto.

  • Kiru

    20. jul 2018 | 14:52

    Pitali su ih obojicu ja mislim! A?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA