Nikola je 5 godina tražio svog nestalog psa: Taman kad je odustao, koker španijel mu se pojavio na pragu i tužno ga pogledao (FOTO)

Skampi je nestao 2013. godine, kada je sumnjivo vozilo primećeno rano ujutru na ulici

  • 2

Vlasnici koker španijela koji je ukraden pre pet godina nisu mogli da poveruju kada su se ponovo sreli nakon pet godina sa svojim kućnim ljubimcem.

Koker španijel pod imenom Skampi nestao je iz kuće u Radstoku u Engleskoj, 31. avgusta 2013. nakon što je sumnjivo vozilo primećeno na ulici u ranim jutarnjim časovima.

Ovo je "nasmejani pas" a usta razvlači u kez samo iz jednog razloga (VIDEO)

Njegov vlasnik Nikola Filips nikada nije prestao da ga traži. On je odmah nakon nestanka pokrenuo kampanju "Pomozimo Skampiju da se vrati kući", a stalno je ažurirao informacije i čekao da se neko javi.

Lutao je igubljeno dok ga nisu vratili vlasnicima/ Foto: Profimedia

Nakon toliko vremena i bezuspešne potrage, u trenutku kada više nije mogao ni da zamisli da će ga ikada videti, Nikola je dobio snimak psa koji je primećen kako besciljno luta ulicama severnog Londona. Na prvi pogled pas je veoma ličio na Skampija, a kasnije vlasnik je saznao da se odaziva na njegovo ime.

Zanimljivo je što je pas pronađen u severnom Londonu, na čak 200 km udaljenosti od grada Radstoka.

- Skampi je kod kuće nakon pet godina i beskrajno smo zahvalni svima koji su učestvovali. Totalno sam šokirana, nikada nisam mogla ni da pomislim da ćemo ga ikada videti ponovo - rekla je njegova vlasnica.

Prešao je čak 200 km da bi se vratio kući/ Foto: Profimedia

Skampija je u Londonu pronašla žena pod imenom Koko koji je besciljno tumarao ulicama, potpuno izgubljen i sam. Ona ga je dovela kući i počela da deli njegove podatke, slike i video-zapise na internetu. Ubrzo, podaci su stigli i do njegovih vlasnika.

Kada je video svoje vlasnike, istog trenutka mu je s lica nestala tuga, i sada ne prestaje da se igra i uživa sa ljudima koje voli.

VIDEO: Pas skakač: Čim ugleda vodu ne može da izdrži, a da se ne bućne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Rhoi

    20. jul 2018 | 22:07

    Lepo je što je pes uspeo da se vrati kući radost je njegova i vlasnika. Pozdrav Skampiju od Lakija Lare i Mine psećeg društva iz sela u sremu.

  • Тодорић

    20. jul 2018 | 22:30

    Мени је маћеха убила два пса,и није одговарала,јер овде нико не поштује закон.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA