Anastasija je postala poznata po selfiju na minus 60 stepeni: Sada ima novu fotku, još bizarniju (FOTO)

Ovog puta, mlada Ruskinja uživa u lepom i prilično toplom letu, a to je pokazala objavljivanjem novih fotografija

  • 3

Početkom ove godine ceo svet je čuo za Anastasiju Gruzdevu (25), kada je na Instagramu objavila selfi na kome se vidi da su joj se od hladnoće čak i trepavice zamrzle. Ovih dana, mlada Ruskinja ponovo je u žiži javnosti, ali ovoga puta zbog pomalo bizarne fotografije.

Grad Jakutsk u kome živi Anastasija, jedno je od najhladnijih mesta na svetu tokom zime, a dokaz za to upravo je fotografija sa smrznutim trepavicama koja je nastala na -60 stepeni Celzjusa. S druge strane, letnje temperature dostižu i 40 stepeni.

>>> Fotografija zaleđenog dečaka postala viralna! Pešači 4, 5 kilometara do škole, kosa mu je zaleđena, obrazi promrzli, a drugari umiru od smeha kad ga vide (FOTO)

Ovog puta, mlada Ruskinja uživa u lepom i prilično toplom letu, a to je pokazala objavljivanjem novih fotografija na svom Instagram profilu.

Ipak, u želji da što bolje prikaže vrlo neuobičajene vremenske prilike svog grada, izabrala je pomalo bizaran način za to.

Ovog puta veliku pažnju privukao je njen selfi s komarcima. Da, da. Komarcima. Lice i gornji deo tela prekriveni su joj ovim malim krvopijama.

Kako je navela, fotografija je nastala u nekoliko sekundi, nakon čega je skoro brzinom svetlosti pobegla sa tog mesta. Anastasija je objasnila da od maja do septembra, komarci preplave Jakutsk i stvaraju velike probleme stanovnicima.

- Ne osećate ih toliko na licu. Ruke, noge i leđa su znatno osetljiviji po tom pitanju - istakla je Anastasija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr Tijana Mirjanić

    23. jul 2018 | 16:32

    Odvratno!!!

  • Dača

    23. jul 2018 | 16:03

    Baš zanimljivo i neobično,strava

  • zlatan

    17. septembar 2018 | 23:46

    U Jakutsku, glavnom gradu autonomne republike Jakutije (Saha u originalu), temperatura -60 celzija, zadnji put je bila u zimi 1951/52, znači pred 66 godina. Znači, ove smrznute trepavice nisu mogle biti snimljene na -60 celzija. Izvor: ruska wikipedija, klima Jakutska, na ruskom jeziku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA