≫ 

Zaposleni u Mekdonaldsu otkrivaju tajne! Kako da dobijete više sladoleda i dodatnu ekstra hrskavu slaninu u hamburgeru

Svi koji uživaju u hrani iz Mekdonaldsa dobili su priliku da preko stranice "Quora" postavljaju pitanja i dobijaju odgovore od zaposlenih u ovim restoranima

  • 1

Zaposleni u Mekdonaldsu otkrili su neke od tajni rada za najveći lanac brze hrane u svetu, uključujući i vrlo korisne stvari iz menija.

Svi koji uživaju u hrani iz Mekdonaldsa dobili su priliku da preko stranice "Quora" postavljaju pitanja i dobijaju odgovore i tako otkrivaju kako je raditi u ovom lancu restorana. Osim toga oni su otkrili stvari koje su većini nepoznate, na primer kako tražiti slaninu u hamburgeru ali da bude ekstra hrskava.

Kaka dobiti ekstra hrskavu slaninu u hamburgeru? Foto: Tanjug/AP

Oni otkrivaju takođe da je najsvežija hrana noću, jer se odmah priprema i ne stoji dugo, tako da svi koji vole proizvode iz Mekdonaldsa treba u restoran da idu noću. Sa druge strane, oni koji vole sladoled, bolje da uzimaju "McFlurry" u čaši, nego sladoled u kornetu, jer definitivno u čašu staje više sladoleda.

Svima verovatno najvažnije, kako dobiti puno hrskave slanine? Pa samo potražite zaposlenima, jer ako naglasiš da želiš više, više ćeš i dobiti.

Zaposleni su otkrili i da im nije dozvoljeno da jedu dok rade - ali im je dozvoljen besplatan obrok pre ili nakon njihove smene. Ukoliko se desi da za vreme radnog vremena jedu, velika je verovatnoća da će dobiti otkaz.

Mekdonalds Foto: Telegraf

Portparol Mekdonaldsa je na kraju napisao da se veliki broj žalbi i pitanja odnosi na ranije stanje, ali da je sada dosta stvari izmenjeno, pa restorani drugačije funkcionišu.

VIDEO: Američka ulična hrana- Cheese Dog

(Telegraf.rs/ Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mt

    25. jul 2018 | 23:31

    Zaposleni nemaju pravo da jedu,nikad. Radio sam tamo 4 godine. Hrana se baca. A mi gladni. Sendvici traju 10 minuta,posle ih bacas. Samo zato sto izgubi na kvalitetu ukusa. Inace moze da sto ji 3 sata da se ne pokvari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA