≫ 

Ajkula iskočila iz akvarijuma i napala devojčicu usred tržnog centra, a osoblje je na bizaran način rešilo problem (VIDEO)

Baka devojčice, koja je sve vreme bila sa njom, rekla je da je ajkula iskočila iz vode pre nego što je napala njenu unuku

  • 0

Jedna devojčica ozbiljno je povređena nakon što je ajkula ugrizla za ruku iz otvorenog akvarijuma u tržnom centru u Kini.

Ksiao Li (6) nalazila se pored ivice otvorenog akvarijuma kada je ajkula doplivala do površine vode i ugrizla je za ruku.

Baka devojčice, koja je sve vreme bila sa njom, rekla je da je ajkula iskočila iz vode pre nego što je napala njenu unuku, piše Dejli mejl.

Atraktivna Katarina pozirala je u moru za savršenu fotku, a onda ju je nešto povuklo na dno (FOTO)

Međutim, vlasnici tržnog centra tvrde da je devojčica stavila ruku u vodu. Devojčica je zadobila prelome na prstima i koža joj je poderana.

Na snimku kamere vidi se kako ajkula pliva prema devojčici i ujeda je za ruku pred šokiranim posetiocima.

Devojčica se odmah odmaknula od akvarijuma ali je imala poteškoća da se oslobodi. Sekund kasnije, ajkula se okreće i odlazi od devojčice, koja ostaje sa velikom povredom i obilnim krvarenjem.

Odmah su je odvezli kod lekara, a osoblje tržnog centra postavilo je bar kako bi sprečilo posetioce da prilaze akvarijumu.

VIDEO: Umiljata ajkula, čovek je pružio ruku, a ona je samo pokazala zube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA