≫ 

Mašine za spavanje u vozu, brisanje mlečnih brkova, punjenje ćurke: Ovako šašave konstrukcije videli ste samo u crtaćima (VIDEO)

Njegovi izumi su beskorisni, ali presmešni

  • 0

Mašine za brisanje mlečnih brkova, okretanje strane u knjizi, prskanje senfa na viršle samo su neki od šašavih "izuma" koje Džozef Heršer pravi, kako bi mu pomogli pri svakodnevnim zadacima.

Hoćeš da budeš domaćica na Instagramu? Veži kosu dok praviš kolače (VIDEO)

Njegove mašine podsećaju na one koje ste videli u crtanim filmovima: složene konstrukcije koje funkcionišu tako što jedan predmet pokrene drugi u dugom nizu.

Veoma zanimljiva skalamerija obično Džozefu olakšava neki beskorisni poslao, koje bi inače obavio za manje od minuta, kao što je pakovanje poklona.

Primera radi, kako se ne bi pomučio da sebi servira parče kolača, Džozef stavlja u pokret čitav niz loptica, prosipa sok, dva mala čekića mu udaraju u lap top, padaju saksije sa cvećem, a on sam izbegava da ga luster udari u glavu - ali zato sve vreme sedi za stolom, dok mu kolač jednostavno ne upadne u tanjir.

Naravno, reč je o projektima koji su potpuno izlišni, ali veoma dopadljivi da ih gledate. Na raznim mrežama Džoezafa zato prati nekoliko miliona ljudi, koji svake nedelje željno čekaju da vide šta je čupavom zabavljaču sada palo na pamet.

VIDEO: Kako doći do parčeta hleba na najkomplikovaniji način

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA