≫ 

Hteo je da autom istovari čamac u vodu, ali je napravio "sitnu" grešku, tako malu da mu se cela grčka plaža smejala (FOTO)

Navodno, u pitanju je državljanin Bugarske, koji je svojim čamcem želeo da se provoza

  • 8

Jedan turista u Kavali u Grčkoj juče je ostao zaglavljen u plićaku kada je automobilom ušao u vodu kako bi istovario čamac.

Grčka kao farmaceutski raj za Srbe: Lekovi jeftiniji, izbor veći, ali pod kojim ih uslovima možete uneti u Srbiju?

Navodno, u pitanju je državljanin Bugarske koji je za svoj automobil zakačio čamac, a kada je želeo da se njim i provoza napravio je nesvakidašnji potez. On je kolima ušao u plićak i ostavio čamac u vodu, ali kada je hteo da izađe kolima ostao je zaglavljen.

Mokar i mekan pesak učinio je svoje, jer je automobil zbog svoje težine potonuo. Kupači su na sve načine pokušavali da pomognu vozaču, a mnogi su se zapitali kako je nekom uopšte mogao da padne na pamet ovaj potez, jer je ishod bio očekivan.

Bager izvukao automobil Foto: Facebook

Na kraju je zaglavljeni automobil izvukao bager, koji je poslat na plažu, te se sve dobro završilo. Ipak fotografije ovog događaja proširile su se društvenim mrežama.

"Da nije hteo kolima do kuće, da izbegne granice. Preko mora", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

VIDEO Bukvalno shvatio kada su mu rekli da je jak kao konj:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA