≫ 

Takmičarka se izblamirala u kvizu: Ovo pitanje za nju je bilo pravi pakao (VIDEO)

Ljudi nisu mogli da poveruju u ono što gledaju

  • 17

"Želite li da postanete milioner" jedna je od najpoznatijih emisija ljubitelja kvizova. Takmičari odgovaraju na postavljena pitanja i imaju ti vrste pomoći koje mogu da iskoriste ako slučajno ne znaju odgovor.

Prvih nekoliko pitanja obično su lagana i takmčarima obično nije problem da na njih odgovore. Međutim, desi se da se dogodi i presedan koji zna da demantuje ovakve situacije.

Ušao je u kviz kao najnadmeniji takmičar, a izašao posle prvog pitanja kao najgluplji (VIDEO)

Jedan od poznatijih slučajeva bio je kada je takmičar na pitanje "što se još uvek ne kontroliše na tehničkom pregledu", odgovorio izduvni, iako je ponuđen odgovor bio i "čistoća pepeljare". Jedna od takvih osoba je i 26-godišnja Su Ajhan koja se osramotila u turskoj verzije ove emisije.

Naime, ona nije znala odgovor na pitanje "gde se nalazi Kineski zid". Ponuđeni odgovori su bili "Kina", "Indija", "Južna Koreja" i "Japan", ali je ova devojka odlučila da iskoristi pomoć.

Prvo se odlučila za pomoć publike, a na pitanje je tačno odgovorilo samo 51 odsto publike, što je ovu devojku još više zbunilo. Onda je odlučila da iskoristi i drugi džoker "pozovi prijatelja". Na kraju je uspela tačno da odgovori uz pomoć prijatelja.

U svoju obranu ova takmičarka je posle izjavila da se može da koristi pomoć onako kako ona želi. Šteta, jer da ih nije odmah iskoristila, možda ne bi ispala već na sledećem pitanju.

VIDEO: Jednorog je bacio na leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA