Otac Megan Markl poslao je ćerki sceparajuću poruku, a za zeta Harija je imao samo jednu rečenicu

Bivša američka glumica Megan (37), sada vojvotkinja od Saseksa, udala se u maju mesecu za Harija, unuka kraljice Elizabete i šestog u redu za presto

  • 0

Tomas Markl koji nije razgovarao sa svojom ćerkom Megan, vojvotkinjom od Saseksa, od kako se udala za britanskog Princa Harija, danas joj je poručio da mu nedostaje, a zetu da se "pomiri sa tim" da je baš on njegov tast.

Markl je naglasio da bi voleo da je njegov odnos sa Megan isti kao što je nekada bio.

Megan Markl se nije javila ocu od venčanja: Nije ni upoznao princa Harija, brine se da ga kraljevska porodica ignoriše (VIDEO)

- Voleo bih da ostavimo razlike iza nas i da se spojimo. Nedostaješ mi jako. Da imam poruku za Harija glasila bi - ja sam tvoj tast, pomiri se sa tim - rekao je Markl u intervjuu za britanski list San,

Kako je list izvestio, Markl strahuje da Megan više neće kontaktirati sa njim.

Bivša američka glumica Megan (37), sada vojvotkinja od Saseksa, udala se za unuka kraljice Elizabete i šestog u redu za presto, Harija, u maju.

Ipak, na venčanje je senku bacila priča o njenom ocu, bivšem majstoru za rasvetu na američkim TV sapunicama i sitkomima koji je odustao od dolaska na venčanje samo nekoliko dana pre tog događaja, a zbog operacije srca.

Istovremeno, obelodanjeno je da je on objavio fotografije snimljene u dogovoru sa jednim paparaco fotografom čime je dodatno izazvao buru reagovanja uoči venčanja.

Tomas Markl, otac vojvotkinje od Saseksa Foto: Profimedia

U intervju sa drugim britanskim tabloidom, "Mejl on sandej", Markl koji živi u Meksiku, ispričao je da je prekinuo telefonski razgovor sa Harijem (33) pred venčanje, a nakon što mu je princ zamerio zbog objavljenih fotografija.

"Nisam nikako mogao da kontaktiram sa njom. Telefonski broj na koji sam zvao, više nije u funkciji. Od kraljevske porodice nikada nema odgovora i ne postoji adresa na koju mogu da joj pišem", kazao je on.

"Ne očekujem ni da je vidim niti da se čujem sa njom i to je ok", citiran je Markl u današnjem izdanju britanskog lista.

Iz Kesingtonske palate je kratko rečeno da na ovu priču nemaju komentar.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA