Nemci probali sve u borbi sa ukletim auto-putem, pa pozvali vidovnjaka: Kada je Melani došla, pojavili su se vilenjaci i tužna mrtva bića

Prošle godine na tom delu auto-puta je bilo 3.538 saobraćajnih nesreća i poginulo je 11 ljudi

  • 4

Ko se kreće auto-putem u Donjoj Saksoniji u Nemačkoj može da vidi drvene krstove kao spomenike, pored puta, vlasti su postavile saobraćajnu signalizaciju i brojna upozorenja, ograničenje brzine, a policija redovno patrolira. Ali i dalje auto-put A2 odnosi živote. Samo prošle godine na njemu je bilo 3.538 nesreća i poginulo je 11 ljudi, prenosi 24sata.hr.

Ukleti soliter u Dubaiju ponovo gori: Zgradu prokleli kad su joj dali ime "Baklja" (VIDEO)

Bild piše da je reč o delu auto-puta A2 koji prolazi Donjom Saksonijom. Vlasti su nemoćne, pa su odlučile da angažuju Melani Ruter (48) koja skida uroke.

- Imam dar da vidim vilenjake i trolove u svojoj okolini, dakle energiju prirode. Htela sam da razgovaram s prirodom kako bih rešila problem auto-puta A2 - kaže Melani. Pisala je Ministarstvu saobraćaja u Hanover i dobila je odgovor.

Princeza i trolovi, bića vrlo slična vilenjacima po ponašanju, a možda i po izgledu. Foto: Wikipedia Commons/DcoetzeeBot

- Pitali su me koliko bi moje usluge koštale. Ali, ja nisam tražila nikakav novac - kaže Melani.

U junu su radnici nju i njenog dečka koji se specijalizovao za komunikaciju sa životinjama, odvezli na kontrolnu vožnju na pet kritičnih tačaka.

TUŽNA ENERGIJA, NARUŠENO PRIRODNO BIĆE

- Osetili smo vrlo tužnu energiju, prirodno biće je bilo narušeno, pričala sam s njim i izvinila mu se jer smo uzeli njegovu teritoriju. On je to prihvatio i odlučio da se povuče - tvrdi Melani.

Ali, dodaje da vlasti nisu baš uverene da im ona može pomoći pa zasad druge akcije nisu planirane. U ministarstvu saobraćaja Donje Saksonije kažu da ne veruju da bi se problem nesreća mogao rešiti uz pomoć duhovnosti.

Vilenjak u engleskoj mitologiji. Foto: Wikipedia Commons/Art.com

- Da su nas pre kontaktirali do ovoga ne bi ni došlo, a lokalne saobraćajne vlasti su nam u međuvremenu obećale da sigurno više neće biti takvih akcija - kažu.

Činjenica je da Melani očito nije baš puno pomogla jer su se samo u ponedeljak opet dogodile dve saobraćajne nesreće. U prvoj je jedan vozač teško povređen i bori se za život. Nakon toga došlo je do saobraćajnih gužvi u kojima se dogodio i drugi sudar.

VIDEO/Put smrti na Divčibarama: Na ovom mestu je poginuo mali Aleksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hannover

    14. avgust 2018 | 05:51

    Poljske kamiondzije voze kroz Poljsku sa magnetom sto pokazuje na taho karti kao pauzu tj da su spavali pre ulaska u nemacku skinu taj magnet i nastave dalje Poljska granica Hannover je otpr 4.5h voznje plus predhodnih 8 ili. .pod magnetom u Poljskoj dobijamo momenat kada se pocnu boriti sa snom a to je ispred Hannovera pa do negde otprl Osnabrika e na tom delu uvek su udesi a u svakom drugom udesu Poljski kamion direktno ili indorektno ucestvuju u udesu..

  • Realista

    14. avgust 2018 | 00:48

    U Njemačkoj ne da ima posla za svakog već zapošljavaju i vidovnjake.

  • Лицемер

    14. avgust 2018 | 08:50

    Ови се извинили, они прихватили извињење и повукли се ... демократски, нема шта!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA