≫ 

Hariju i Megan dojadili mediji, pa se povukli, a prijateljima pripretili: Otkrili su samo jedan detalj koji se tiče trudnoće i potomstva

Ipak, odlučili su da odgovore na često postavljeno pitanje i da udovolje javnosti

  • 0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, poprilično uspešno čuvaju svoju privatnost, a par sve više vremena provodi u svojoj novoj rezidenciji u Kotsvoldu koja je izolovana poput tvrđave.

Zbog jedne fotografije koja je nedavno otkrivena, svi se slažu da je Megan Markl nova princeza Dajana (FOTO)

Velika eksponiranost je kraljevskom paru dojadila pa su se povukli iz javnosti, a nedavno su preko kraljevskog portparola preneli objavu upućenu svima iz njihovog kruga prijatelja:

- Ako razgovarate s novinarima, više nam niste prijatelji, niti ste dobrodošli pod naš krov.

Foto: Tanjug/AP

Ignorisanje i prestanak komunikacije s medijima način je na koji će se par boriti protiv silnih informacija koje izlaze o njima.

A BEBA?

Ipak, odlučili su da odgovore na često postavljeno pitanje, a to je kada će bračni par proširiti svoju porodicu? Kako prenose strani mediji, Megan je odlučila da ostavi trudnoću za kasnu jesen, a razlog tome je njihovo višenedeljno putovanje u Australiju i Novi Zeland, prenosi story.hr.

Naime, Megan želi što više da pazi na trudnoću, a to svakako ne uključuje daleka putovanja koja mogu doprineti mučninama i nelagodnostima, posebno u prvih 12 nedelja trudnoće u kojima je i mogućnost spontanog pobačaja najveća.

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA