Dvogodišnji dečak puši 40 cigareta dnevno: Majka kaže da vrišti i plače dok mu ne pripale, a sad je počeo da "uživa" uz kafu (VIDEO)

Ne mogu da mu kažem ne kada traži cigaretu, tvrdi otac deteta

  • 19

Još kao dvogodišnji dečak je pokupio lošu naviku odraslih, a sada puši 40 cigareta dnevno.

Bezobrazna klinka na Instagramu psovala siromašne i rugala im se sa besnih automobila, sve dok njena mama nije dobila otkaz (VIDEO)

Rapi Ananda Pamungkas, dete iz Sukabume u Indoneziji, počeo je da sakuplja opuške cigareta ispred radnje svoje majke. Za nekoliko dana je postao zavisnik i počeo je da žicka od prolaznika da mu daju cigarete.

Odrasli su prvo mislili da je u pitanju šala pa su mu davali cigarete sve dok nisu videli da ih on zaita puši. Ali Rapi je ubrzo počeo da postaje agresivan i besan kada nije mogao da dobije svoj omiljeni "meroko", što je lokalni termin za cigarete.

Njegova majka Marijata (35) je priznala da kupuje dve pakle cigareta dnevno za dečaka.

- Moje dete se navikava na pušenje dok pije kafu i jede tortu. Svakog dana puši već oko dva meseca. Ako mu ne dam cigaretu, on pobesni - izjavila je majka.

Dečak puši već dva meseca svakog dana Foto: Tanjug/Ap

Ona je rekla da je Rapi počeo pre dva meseca sakupljanjem opušaka cigareta ostavljenih na ulici koje su mu stariji momci onda palili. Majka je dodala da je skoro nemoguće zabraniti njenom detetu da puši jer će "ceo dan da plače".

- Ako Rapi ne dobije cigarete, ne može da spava. Počeće da vrišti i plače. To je skupo, jer moramo da ih kupujemo za njega, a on to radi ceo dan. On može da popuši oko 40 cigareta svakog dana.

Rapov otac 40-godišnji Misbahudin je izjavio da on puši ali ne zna zašto je njegovo dete steklo tu naviku.

- Ne mogu da mu kažem ne kada traži cigaretu, čak i kada ja ne pušim, jer ja samo pušim na poslu. Kada moj sin puši, on voli da pije mokaćino - izjavio je otac deteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Strasno

    15. avgust 2018 | 17:59

    Prvo da se lece RODITELJI koji ne mogu detetu od dve god da kazu ne! A posle da se leci dete.

  • RS

    15. avgust 2018 | 17:56

    Pripalio bi ja njemu jednu vaspitno - popravnu!

  • Vesna

    15. avgust 2018 | 19:11

    A kevi ladno najgore sto je skupo kupovati mu dve pakle dnevno?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA