≫ 

Kosovska misica je osvojila mnoge istetoviranim oblinama pod tušem i u krevetu, a retko ko primeti gde krije dvoglavog orla (FOTO) (VIDEO)

Najdraža tetovaža joj je dvoglavi orao, simbol kojim se Albanci ponose

  • 21

Atraktivna Albanka Morena Taraku je svoju karijeru započela kao misica. Lepotica rođena u Prištini je ubrzo počela da se bavi i muzikom, a njene slobodnije fotke i video snimci su privukli oko 700.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Morena je rođena 1. aprila 1993. godine u Prištini, a iza sebe ima četiri lente na izborima lepote, Miss World Kosovo, Miss Earth Kosovo, Miss Liberty of the World i Miss World Albania. Ona živi u Turskoj, baš kao i njen dečko, iranski milijarder Saša Sobani.

Brus ne nose, a grudi su im džinovske: Kad ove Albanke vode vesti niko ne trepće, a svi čekaju da vide kad će da pokažu previše (VIDEO)

Nekadašnja misica, Foto: Instagram

Sadašnja pevačica, Foto: Instagram

Par je navodno u junu ove godine burno raskinuo. Oboje su navodno prethodno istetovirali imena, ona njegovo, on njeno. On je čak okačio video na kom se vidi kako upaljačem pali privezak sa njenim imenom.

 

A post shared by Revista Story (@revista.story) on

 

Rođena je u Prištini, Foto: Instagram

Rođendan joj je 1. aprila, Foto: Instagram

Ova lepotica je talentovana i za muziku, pa je pre 4 godine otpočela karijeru pevačice. Do sada je ostvarila milionske preglede na Jutjubu.

Omiljena tetovaža dvoglavog orla, Foto: Instagram

Bivša misica ima nekoliko tetovaža, Foto: Instagram

Ona kaže da je za svaki ostvaren cilj potreban trud, ali pre svega vera u Boga i u samog sebe. Morena voli tetovaže, na svom telu ih ima nekoliko, a najdraži joj je dvoglavi orao, simbol kojim se Albanci ponose. A nju krije ispod kose, na vratu.

 

A post shared by K I N G M T (@morenataraku) on

 

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavila video sa luksuzne jahte, na kojoj je bila polugola, dok je danas objavila video koji je snimila u krevetu, a u prvom planu je njeno telo prekriveno tetovažama, piše gazetaexpress.com.

VIDEO: Albanska voditeljka pimplovala u štiklama i polupala kafić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tamo meko

    16. avgust 2018 | 22:53

    Dosta vise sa ovim siptarskim starletama!

  • Janche

    16. avgust 2018 | 22:31

    Veoma bitna vest za nas!

  • Marko Top

    16. avgust 2018 | 22:26

    misica tzv drzave Kosovo treba da pise u tekstu i ne priblizavajte nam kako je to kao super vuau kosovo drzava i njihove misice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA