Britanski umetnik tvrdi da je sin kralja droge: Pablo Eskobar je sa 16 godina spavao s njegovom majkom (FOTO)

Iako nema izvod iz matične knjige rođenih koji dokazuje da je Eskobar njegov otac, dokument sa krštenja pokazuje da je on sin kralja droge

  • 1

Britanski umetnik koji tvrdi da je tajni sin Pabla Eskobara, poznatog narko bosa, priznao je da u svojoj kući drži pištolj pošto strahuje da će neko krenuti na njega.

Filip Vitkomb (53) kaže da je začet kada je njegov otac imao 16 godina. Njegova biološka majka je tada navodno imala 14 godina i nije pristala na seks sa Eskobarom.

Naučio me je kako da se ubijem: Eskobarova ljubavnica otkrila istinu o životu sa najvećim narko bosom svih vremena (VIDEO)

- To je krv, to je porodica, to je način na koji funkcionišeo - kaže Filip, koji strahuje za živote svoje članova svoje porodice.

Umetnik tvrdi da je rođen kao Roberto Sendoja Eskobar tokom 1960-tih.

Iako nema izvod iz matične knjige rođenih koji dokazuje da je Eskobar njegov otac, dokument sa krštenja pokazuje da je on sin kralja droge.

Filip je jedno vreme proveo u sirotištu katoličke crkve u Kolumbiji, pre nego što ga je usvojio britanski par, Patrik i Džoan Vitkomb.

On ističe da su mu roditelji prvi put spomenuli biološkog oca, kada je imao 24 godine.

- U stvarnosti do tada nisam čuo za Pabla Eskobara, pa nisam ni znao šta je sve uradio - kaže sada otac troje dece, koji živi na ostrvu Majorka.

- Kada mi je tata rekao sve o njemu, nisamo mogao da verujem. Sve je to bio šok za mene i morao sam da razmislim o svom životu - rekao je on.

Eskobar je dostigao vrhunac u svom poslu krajem osamdesetih, kada je Filip saznao istinu o svom poreklu.

Narko bos je ubijen 1993. godine, nakon što je ubio na hiljade nevinih ljudi, uključujući političare i sudije.

Filip veruje da su njegovi biološki roditelji želili da ga zaštite od svega dok je odrastao.

- Sada vidim da je tokom čitavog života krio stvari od mene i da je pokušao da mi stvori što normalniji život. Ne znam koliko je to tačno, ali mislim da je Eskobar saznao za mene i da je želeo da me vrati - rekao je on.

Umetnik nikada nije pronašao svoju biološku majku. Za nju su mu rekli da je umrla, što je njega do danas ostavilo snažan utisak.

Veruje da seksualni odnos između nje i njegovog oca nije mogao biti dobrovoljan, jer je ona bila previše mlada, i da mu je jako teško da se nosi sa tim.

On sada piše knjigu o svojim iskustvima.

- Sa jedne strane, oni iz starih dana više nemaju nikakvu moć, a sa druge strane ja sam prvi sin Pabla Eskobara - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA