≫ 

Bračni par je pokušavao da dobije bebu četiri godine, a onda su shvatili da to rade na potpuno pogrešan način

26-godišnji suprug i njegova 24-godišnja žena objasnili su da su imali redovan seks i bili su pod pritiskom porodice da dobiju bebu

  • 7

Jedan bračni par iz Kine pokušavao je da dobije bebu četiri godine, ali bezuspešno. Kada su potražili pomoć lekara, otkrili su da sve vreme to rade pogrešno.

Posle konsultacije sa lekarima, par iz Kine saznao je zašto ima poteškoća da ostane u drugom stanju: oni su sve vreme imali analni seks.

Razgovarajući o svojoj medicinskoj istoriji sa doktorom Liujem Hongrmeijem, 26-godišnji suprug i njegova 24-godišnja žena objasnili su da su imali redovan seks i bili su pod pritiskom porodice da dobiju bebu.

I praistorijski ljudi imali su zabranjeni seks: Najnovija otkrića potpuno će promeniti sve što do sada znamo o neandertalcima (FOTO)

Oni su rekli kako je odnos bio "veoma bolan za gospođu", što je dovelo do toga da doktor poveruje kako ona pati od neke ginekološke bolesti.

Međutim, kako je tekao razgovor, doktor je saznao da žena nikada nije imala vaginalni seks. Par je isključivo imao vaginalni odnos sve vreme dok su bili u braku.

Oni nisu imali pojma da sve rade pogrešno Foto: Telegraf, Profimedia

Dr Liu im je dao preko potrebni seksualni priručnik i uputio ih u najvažnije stvari, a onda ih je poslao nazad u ljubavno gnezdo.

Kako prenosi Unilad, ove smernice bile su veoma bitne paru, koji sada očekuje svoje prvo dete.

Par je u znak zahvalnosti doktoru poslao korpu sa 100 jaja i kokošku.

Sa druge strane, na društvenim mrežama povela se prava polemika oko toga kako par toliko godine nije shvatio šta radi pogrešno.

Kako piše CNN, mnoge škole u Kini nemaju formalnu nastavu seksualnog obrazovanja, zbog čega čak 22 posto tinejdžera nema osnovna saznanja o seksu.

VIDEO: Žena pronašla i spasla tek rođenu bebu iz kanalizacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pero

    27. avgust 2018 | 12:35

    Ovo jos ovako nesto nisam procitao..

  • Sone

    27. avgust 2018 | 12:19

    “.....doktor je saznao da žena nikada nije imala vaginalni seks. Par je isključivo imao vaginalni odnos sve vreme dok su bili u braku.” Kazete da je par iskljucivo imao “VAGINALNI” odnos?! U cemu je onda problem?

  • Kale

    27. avgust 2018 | 12:52

    Verovatno su radili isto i pre braka, pa nastavili po starom! A ti isti otkupise pola Srbije, nema nista od popravka nataliteta kod nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA