Mladić na venčanju otkrio da je jedini neženja: Kada ga je opkolila gomila devojaka, njegova reakcija je bila urnebesna

Patrik Bruening našao se na venčanju potpuno okružen devojkama. Iako je delovalo kao da se svi zabavljaju, nije ni sanjao da mu one prilaze samo iz jednog razloga

  • 0

Jedan mladić iz Kalifornije bio je na venčanju svojih rođaka, kada su ga opkolile devojke. Tada je shvatio da je jedini neženja u sali, a kako je izgledalo kada je postao meta devojaka, opisao je u ovom tekstu.

Venčanja su odlična mesta za upoznavanje novih ljudi. Svi se dive ljubavi venčanog para, dok u sebi razmišljaju koliko su usamljeni. Tada nastaju nove romanse, ali dešavaju se i scene poput ove: kada shvatite da ste jedini neženja u sali.

Patrik Bruening našao se na venčanju potpuno okružen devojkama. Iako je delovalo kao da se svi zabavljaju, nije ni sanjao da mu one prilaze samo iz jednog razloga.

Živi sa ženom i devojkama, a imaju seks u isto vreme kako niko ne bi bio ljubomoran: Kendimen otkriva pravila svog raskalašnog života (FOTO)

Taj trenutak je fotograf zabeležio.

- Većina ljudi je rekla kako na fotografiji izgledam prestravljeno. Nije jednostvano biti jedini singl mladić na zabavi - rekao je on za Unilad.

Ipak mu je ta pažnja prijala Foto: Pixabay.com/Ilustracija

On je ispričao kako su devojke u Kaliforniji više fokusirane na to kakva kola voziš i koliko novca imaš na računu.

- Devojke na venčanju zanimao je moj smisao za humor i užasne plesne mogućnosti. Flertovao sam sa svima na venčanju, ali sam bio ljubazan i prijatan - ispričao je on.

Patrik je na kraju otkrio da li je neka od devojaka uspela da ga smuva.

- Znam da svi žele da znaju da li sam završio sa nekom od devojaka te noći. Pravi džentlmen ne priča o tome. Ali nisam, nisam čak bio ni blizu - priznao je on.

Ali ne brinite, biće još venčanja, zaključio je ovaj mladić.

Fotografije ovog mladića pogledajte OVDE.

VIDEO: Seksi turska mlada pleše sa mačem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA