≫ 

Princ Džordž (5) ponovo u školskoj klupi: Cena školarine iznosi skoro 23.000 evra, a evo koji predmeti ga očekuju

Vest o prinčevom školovanju nije jedina koja ovih dana zaokuplja javnost

  • 2

Nova školska godina samo što nije počela, a među brojnim prvašićima širom sveta u školu kreće petogodišnji britanski princ Džordž, najstarije dete princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton.

Maleni Džordž je prošle godine odradio prijemni deo, a ove godine ga čeka ozbiljniji posao i predmeti.

Ima samo tri godine, a već zarađuje 3.8 milijardi funti: Princeza Šarlot donosi više para od svoje braće, a sve zbog jedne stvari (FOTO)

Škola koja će pohađati je privatna škola Thomas's Battersea, a cene školovanja malog princa "prava su sitnica". Vilijam i Kate tako su samo za prijemnu godinu morali izdvojiti 6.050 evra, a samo jedno polugodište prvog razreda koštaće ih otprilike 23.000 evra.

Princ je završio pripremnu godinu Foto: Tanjug/AP

Osim što moraju podmiriti skupe troškove školovanja, roditelji će morati da čitaju i da rešavaju zadatke s Džordžom na nedeljnom nivou i to iz matematike, pisanja, tečnog govora, francuskog jezika, istorije, geografije, razumevanja hrišćanstva i drugih religija kao i kultura prisutnih u Velikoj Britaniji, prenosi Dnevnik.hr.

Vest o prinčevom školovanju nije jedina koja ovih dana zaokuplja javnost. Naime. Džordž je ove godine učestvovao na tradicionalnom kraljevskom putovanju u Škotsku na lov na ptice, tačnije na crvene tetrebe.

Od ove godine ga očekuju teži predmeti Foto: Tanjug/AP

U javnosti su se pojavili mnogi negativni komentari i kritike zbog činjenice da je Džordž kojem je tek 5 godina učestovao u lovu, što smatraju krajnje neprimerenim.

VIDEO: Evo kako se u Engleskoj objavljuje rođenje princa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA