Dok su svi odavali počast Mekejnu, Džordž Buš i Mišel Obama uradili nešto što je oduševilo Amerikance (VIDEO)

Ovaj dirljivi trenutak naišao je na oduševljenje korisnika na Internetu, koji su rekli kako ih ovo podseća na vreme kada je bilo "uljudnosti u politici"

  • 4

Bivši američki predsednik Džordž V. Buš je krišom dao bombone bivšoj prvoj dami SAD Mišel Obami tokom sahrane američkog senatora Džona Mekejna i istopio srca korisnika interneta širom sveta.

Tokom memorijalne službe u subotu u Nacionalnoj katedrali kamere su uhvatile dirljivi trenutak.

Dok su sedeli u prvom redu, na snimku se vidi kako Buš uzima slatkiš od svoje supruge Laure Buš, a onga ga je diskretno predao Mišel, koja je sedela sa njegove desne strane.

Muzej špijunaže otkrio velike tajne svojih agenata: Čak su i obaveštajci ispričali šta im se suludo dešava kad su na terenu (FOTO) (VIDEO)

Bivša prva dama zatim je Bušu rekla "hvala ti", dok je njen suprug Barak Obama sve ispratio pogledom, uz izraz odobravanja.

Ovaj dirljivi trenutak naišao je na oduševljenje korisnika na Internetu, koji su rekli kako ih ovo podseća na vreme kada je bilo "uljudnosti u politici".

- Kada sam video kako je Buš krišom dao slatkiš Mišel Obami, to mi je vratilo veru u budućnost naše zemlje - samo je jedan od komentara na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA