Konobarica objavila provokativne fotografije sa mladoženjom na dan njegovog venčanja sa drugom, ali nije uspela u svojoj nameri (FOTO)

Par se ipak na kraju venčao

  • 0

Jedna konobarica iz Las Vegasa odlučila je da se osveti bivšem ljubavniku i to na dan njegovog venčanja.

Majra Ejndžel je napravila profil na Instagramu nazvan "Letnja afera" i na njemu objavila fotografije sa bivšim ljubavnikom Korijem Perlsonom, koji se tog dana venčavao sa Brijanom Iland, jednom od Trampovih izvršnih direktorki.

Kako bi bila sigurna da ih Brijana vidi, ispod svake je napisala haštag #theperlsons, koji su njih dvoje osmislili za sve fotografije koje će zvanice objavljivati na Instagramu. Njen lažni profil je ubrzo ugašen, a fotografije se više ne mogu videti. Ali, dovoljno je što su ih videli svi koji su pretraživali haštag mladenaca.

Istraživao je nekadašnji nuklearni bunker i našao dugme za uništenje sveta: Za 22 minuta sve bi nestalo (VIDEO)

Konobarica Majra tvrdi da su ona i Kori, inače bogati naslednik, bili u vezi prošle godine, kad je on već službeno bio sa Brijanom, prenose strani mediji. Sa druge strane Kori tvrdi da je Majru video svega tri puta i da je uopšte ne poznaje dobro, dok Majra ima njegove inicijale istetovirane na rebrima.

 

Raskošno venčanje u dvorcu Oheka na Long Ajlendu nije propalo, Brijana se ipak udala za Korija i zatražili su sudsku zabranu pristupa za Majru.

Međutim, Majra tvrdi da nije dobila zabranu i negira da je kontaktirala mladence.

Mediji prenose da je Kori vodio konobaricu sa sobom u Sen Trope i Mikonos, gde su se održavale njegove momačke večeri, ali za ovo nema dokaza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA