Muškarci izdavali stanove samo ženama, a kiriju naplaćivali u naturi: Sada je raskrinkan njihov bolestan plan (VIDEO)

Na delu ih je snimila BBC-jeva reporterka koja je glumila zainteresovanu stanarku

  • 3

Dvojica stanodavaca iz Bristola nude svojim potencijalnim stanarkama besplatno stanovanje u zamenu za seksOvi muškarci traže mlađu devojku koja bi živela u njihovim stanovima bez stanarine, međutim traže da spava sa njima bar jednom nedeljno.

Na delu ih je snimila BBC-jeva reporterka Rejčel Stounhaus, koja je glumila zainteresovanu stanarku.

Otišla sam u bar pun penisa i svi su mi se smejali kada sam ušla u WC: Pitala sam konobara kako reaguju drugi Srbi, kaže da svi rade isto (FOTO)

Prvi stanodavac Majk rekao joj je da može da živi u dvosobnom dizajnerski uređenom stanu i da neće morati da plaća troškove, ali da mora da ima seks sa njim.

- Soba, stanarina, svi računi. Sve će ti biti plaćeno. Čak ću ti davati i džeparac svake nedelje, tako da znaš da se brinem za tebe - rekao joj je on, prenosi Dejli Mejl.

Nakon što je saznao da se radilo o novinarki, rekao je da on "glumi iznajmljivača". Kao razlog je naveo to da istražuje iskorićavanje žena u Velikoj Britaniji.

Drugi stanodavac Tom rekao je reporterki da će joj omogućiti besplatnu stanarinu, plin, struju i internet ako se useli u njegov stan.

Kada ga je pitala da li mora da ima i seks sa njim, dobila je sledeći odgovor.

- Sad mi je neprijatno. Radi šta želiš, ako želiš da vodiš ljubav, vodi ljubav. Uzmi nedelju-dve ako nisi odmah spremna na to, ali na kraju krajeva, da, seks mora biti uključen - ističe on.

Nakon što mu je rečeno da ga se snima za BBC, odbio je dalje da razgovara.

Tom i Majk nisu jedini iznajmljivači koji traže takve usluge, novinarka je uspela da pronađe još sličnih oglasa.

"Tražim stanarku, moguće bez plaćanja stanarine, zavisno od toga kakve će usluge ponuditi. Pošaljite svoju sliku i recite mi nešto o sebi", "Imam veliku potrebu za seksom, avanturističkog sam duha i

nemam granica, želim da mi se predaš nekoliko noći nedeljno", "Nekad neću hteti ništa, a nekad ću želeti da se igramo. Mogu ti garantovati da ti neće biti dosadno i da ćeš biti zadovoljena", "Nekim danima ćemo imati seks, a

ostatak vremena ćemo živeti kao cimeri", bili su neki od oglasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mitke

    12. septembar 2018 | 18:54

    korektno u suštini. niko ih ne tera

  • Zoran Veteran

    12. septembar 2018 | 19:23

    Ovog kod nas imate koliko hoćete, kod mene u ulici znam x slučajeva gde im gazda u zamenu za krevet ne naplati kiriju za stan i to udate porodične žene, dobro jutro Kolumbo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA