≫ 

Sudnji dan je blizu? Rođeno crveno tele u Izraelu posle 2000. godina, fanatici tvrde da se ostvaruje proročanstvo iz Biblije (VIDEO)

Iako se crveno tele smatra prirodnom anomalijom, mnogi u Izraelu i izvan njega trudili su se da ga dobiju

  • 7

Religiozna organizacija posvećena "svakom aspektu Svetog hrama u Jerusalimu" nedavno je objavila da je u Svetoj zemlji rođeno potpuno crveno tele, navodno prvo u 2000 godina.

Prema njihovim tvrdnjama, crveno tele deo je biblijskih proročanstava o drugom dolasku Isusa Hrista i Sudnjem danu, piše Oddity Central.

Nikada izdanje Svetog pisma nije imalo snažniju naslovnu ilustraciju: Kako su prošli oni za koje nije bilo mesta na Nojevoj barci

Prema hebrejskoj Bibliji, događaji koji vode do apokalipse trebali bi da se ovako odigraju.

Jevreji će se vratiti u Izrael nakon 2000 godina, Sveti hram biće obnovljen, milijarde ljudi nestaće tokom sedam godina prirodnih katastrofa, Antihrist će ustati i vladati svetom, nedaleko od Izraela počeće Armagedon, Isus će se vratiti kako bi porazio Sotoninu vojsku i potom vodio sudnji dan.

Iako se crveno tele smatra prirodnom anomalijom, mnogi u Izraelu i izvan njega trudili su se da ga dobiju.

Pre četiri godine, Klajd Lot iz Misisipija u Izrael je slao crvene krave kako bi pokušao da ubrza kraj sveta. Njegove krave nisu odgovarale jer, prema Bibliji, ne može to biti bilo kakva crvena krava.

- Mora da bude u potpunosti iste boje, dlaka joj mora biti ravna i ne sme imati više od tri bele ili crne dlake na sebi - kaže Bibilja.

Organizacija sa početka priče objavila je video teleta, tvrdeći da je snimljen 28. avgusta 2018. godine i da je "savršeno crveno tele rođeno u Izraelu".

VIDEO: Stigao je sudnji dan! Rodilo se prase sa ljudskom glavom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Brankica

    13. septembar 2018 | 11:57

    Nije ni čudo što je sve vše psihički obolelih ljudi, kada im se prezentuju ovakve bolesne priče! Ma ko još veruje u ovo!

  • Jeretik

    13. septembar 2018 | 12:14

    A Indijci vam smesni zbog " svete " krave .

  • ⭐⭐⭐

    13. septembar 2018 | 12:20

    Šta bi oni rekli da su videli oko kod nas pre par godina kad se u više navrata rađala Milka telad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA