≫ 

Supruga je znala za 8 afera svog muža, a onda je on pred kamerama priznao da je spavao sa 341 ženom: Njena reakcija je šokirala sve (FOTO) (VIDEO)

U odvojenom intervjuu, bivši košarkaš otkrio je da je u životu zapravo spavao sa 341 ženom, ali dodaje da nije seksualni zavisnik.

  • 1

Amerikanka Brendi Maksijel doživela je potpuni šok kada je njen suprug uživo u emisiji na nacionalnoj televiziji otkrio da ju je prevario sa više od 50 žena.

Samo jedan akt nevrstva u vezi može biti dovoljan da dođe do emotivnog kraha i rastanka, ali šta raditi kada saznate da vas je partner prevario s više od 50 osoba?

>>> Najslađe je zabranjeno voće: Evo šta morate da radite ako ste zaljubljeni u oženjenog muškarca

Brendi i Džejson počeli su da se zabavljaju još kao tinejdžeri, a venčali su se 2009. nakon 17 godina veze. U braku su dobili sina.

 
 
 
View this post on Instagram
My baby boy is not a baby anymore 😓😓👩‍👦...#theygrowsofast #mysadfaceA post shared by Brandi Maxiell (@brandimaxiell) on

Tokom osam godina braka, Džejson, bivši košarkaš, kako je priznao u emisiji, suprugu je prevario s više od 50 žena.

Bračni par Maksijel u emisiji se pojavio s namerom da pronađe rešenje za sve češće nesuglasice koje su potresale njihov brak, a sve zbog Džejsonovog problema s pićem, kako je mislila Brendi.

Gospođa Maksijel ispričala je da zna da je njen suprug tokom osam godina braka imao osam afera, ali potpuno se šokirala kada je čula njegovo priznanje, da ju je prevario s više od 50 žena.

Skrhana bolom i obrukana pred milionima gledalaca, Brendi je u suzama napustila studio.

U odvojenom intervjuu, bivši košarkaš otkrio je da je u životu zapravo spavao sa 341 ženom, ali dodaje da nije seksualni zavisnik.

- U to vreme bilo je lako učiniti tako nešto, da bi se zadovoljio. Ne znam da li sam tražio nešto drugo u njemu ili pokušavao da primim nešto drugo kroz to, ali učinio sam to - rekao je Džejson.

Ipak, izgleda da je i pored svega ljubav pobedila i da su Brendi i Džejson prebrodili oluju koja im je uzburkala bračni život.

Brendi je na svom Instagram profilu prošlog meseca objavila da su proslavili devetu godišnjicu braka.

- Prave veze su kada se posvađate kao naprijatelji, kada se smejete kao najbolji prijatelji i kada se volite kao srodne duše  - napisala je Brendi.

VIDEO: Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • @ Kiki

    17. septembar 2018 | 14:12

    I šta je utvrdio posle svega Sve imaju isto, samo im je boja kože različita Bolje da je stekao toliko hiljada novčanica Pitaće ga starost gde beše mladost A starost neumetno dolazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA