≫ 

Zgrabite metlu i pravac Hogvorts: Poznati zamak otvara svoja vrata uoči zimskih svetkovina i sve poziva na prazničnu večeru

Gosti će doživeti magiju u mestu gde se rodila

  • 1

Kada zamislite novogodišnju večeru, padne li vam na pamet Velika dvorana najpoznatije škole za čarobnjake, sa ogromnom jelkom, vatrom koja pucketa iz kamina i lampiona i magičnim snegom na začaranom plafonu? Ako da, možda ćete imati sreće da budete u nevelikom broju ljudi koji će praznike dočekati baš u Hogvortsu

Ukradeno prvo izdanje knjige "Hari Poter i kamen mudrosti" vredno 45.000 evra! (FOTO)

Vorner Bros. studio u Londonu opet će otvoriti vrata za "normalce" i čarobnjake da ove zime večeraju u Velikoj dvorani i osete čar praznika u Hogvortsu, zamku iz čudesnog sveta Harija Potera.

 

Večere će se održavati od 10. do 12. decembra, a obrok će uključitvati piće, predjelo i dva glavna jela.

Ako to nije dovoljno magije, posetioci će dezert moći da pojedu na platformi 9 i 3/4, odmah do originalnog Hogvorts voza, a potom će dobiti i turu kroz studio.

 

Naravno, tokom večeri će se piti puter-pivo, plesati, a bar će biti otvoren za one koji bi da gucnu koju više.

Velika dvorana pretvoriće se u zimsku zemlju čuda, sa identičnom dekoracijom koja je korišćena u filmovima. Poznata prostorija će oživetu uz okićenu jelku i duge nameštene stolove. I ostali delovi Hogvortsa biće uređeni po ugledu na praznične scene iz filmova, a naročito udbona Grfindorova zajednička soba.

 

Ulaznice za ovu svetkovinu neće biti jeftine, tako da će oni koji budu želeli da sebi priušte to iskustvo morati da daju popriličan broj galeona.

Karte će se prodavati od 25. septembra na sajtu Vorner Bros. studija po ceni od 240 funti (oko 32.000 dinara), a večera bi trabalo da traje od šest popodne do ponoći.

 
 
 
View this post on Instagram

What's your favourite festive detail you've discovered at #HogwartsInTheSnow? Tell us in the comments!A post shared by Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) on

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Don’t miss a moment of festive filmmaking magic. Follow the hashtag #HogwartsInTheSnow to join us!A post shared by Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) on

 

 

VIDEO: Bend doveo vrača da izazve tornado i uništi nastup konkurentima

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA