≫ 

Najbizarnije venčanje na svetu! Svadba za petogodišnje blizance na Tajlandu (VIDEO)

Sudeći prema sujeverju koje tamo vlada, muški i ženski blizanac moraju da se venčaju što pre ili će jedno od njih umreti groznom smrću

  • 3

Petogodišnji blizanci proslavili su svoje venčanje u mestu Ang Tong na Tajlandu! Ceremonija je upriličena da bi se blizanci "pročistili" od greha svojih prethodnih života, piše Dejli mejl.

Slađana i Goran pobedili su sve prepreke i dokazali da je moguće živeti svoje snove bez obzira na sve (FOTO)

Sudeći prema sujeverju koje tamo vlada, muški i ženski blizanac moraju da se venčaju što pre ili će jedno od njih umreti groznom smrću. Pa kad su ovi blizanci sazreli dovoljno, bar onoliko koliko njihova porodica smatra da jesu, familija je upriličila venčanje. Po tajlandskom verovanju, blizanci suprotnog pola, dele duboku vezu kao ljubavnici koji nisu mogli da budu zajedno u svojim prošlim životima. Blizanci moraju da se venčaju da bi tako prevarili zle duhove, koji onda pomisle da su blizanci zaista ljubavni par i tako se oslobode loše sreće.

NEZVANIČNA CEREMONIJA

Ceremonija nije zvanična, ali deluje kao prava tajlandska svadba, uključujući tu i šetnju ulicama, kao i igru tokom koje mladoženja mora da prođe kroz devet kapija, da bi stigao do mlade. Mladoženja je morao da plati novcem i zlatom da bi mogao da se oženi sestrom.

Očekuje se da posle ceremonije venčanja, oba blizanca dočekaju starost i uživaju u svom životu.

VIDEO: Ruskinja i Srbin se zaljubili pa uzeli na kolektivnom venčanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hh

    21. septembar 2018 | 00:14

    Kad mislis da je Srbija najzatucanija...iznenadis se ovakvim stvarima 😂

  • jaca

    21. septembar 2018 | 06:47

    Boze me sacuvaj

  • PETAR 1

    21. septembar 2018 | 08:08

    I ovo je religija, cim narod u nesto veruje, pa koja je razlika i sta je normalno, a sta daj narode za spas tvoje duse u moju gusu i dzep, a da i moj dzip.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA