≫ 

Marija je bila trudna sa trojkama i detaljno je beležila svoje stanje: Prelepa slika njenog stomaka ipak nije za svačije oči

Ova mama bila je retko hrabra

  • 4

Trudnički stomak ponos je svih budućih mama, a ova majka stvarno je imala čime da se ponosi. Čak i kada je njen trbuh bio toliko veliki, da je izgledalo kao da će eksplodirati svakoga trena, Marija nije odustajala od toga da ga redovno fotka i pokazuje drugim trudnicama svoje, zapravo, veoma retko iskustvo.

Majka prodala novorođenče učiteljici za 40 evra: Uznemirujući trenutak primopredaje bebe stare 9 dana na aerodromu (VIDEO)

Kada je saznala da će posle svog sina (2) dobiti trojke, Kopenhagenka Marija je plakala u kolima. Rekla je da je to bio najveće iznenađenje u njenom životu i da je cela porodica bila u potpunom šoku.

No istog trena je odlučila da svoje iskustvo zabeleži kemerom - od tih prvih suza do trena kada je njen stomak toliko narastao da je morala da ga nosi u rukama.

Marija je zatrudnela prirodnim putem, a trojke su uglavnom predivan rezultat veštačke oplodnje. Naučnici su izračunali da se prirodno začeće trojki desi jednom u 9.000 trudnoća.

Marija je napravila predivan kolaž koji pokazuje kako je njen bogati stomak rastao od 12 do 34 nedelje i objavila ga na svojoj Instagram stranici  "Triplets of Copenhagen"

U jednom trenu nijednu majicu više nije mogla da navuče preko trbuha, a i pantalone je nosila tek na pola kukova.

Sa osmehom je prihvatila promene na njenom telu, koje manje hrabre žene verovatno ne bi - jer joj je pred kraj stomak toliko narastao, da su sve vene iskočile i pretvorile ga u ogroman modri balon, izbrazdan strijama.

Delovalo je kao da će Mariji biti potrebna pomoć da ga nosi okolo.

Njen stomak je zaista bio impresivan, a mnogo puta je delovalo kao da ima život za sebe. Naročito kada bi se bebe posvađale.

Marija se porodila pre sedam dana i dobila dva sina i ćerku, koji su dobili imena Iben, Filip i Agnes.

VIDEO: Od sada će i očevi moći da doje bebe

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA