≫ 

Aligator je pojeo bakinog konja, a ona mu je spremala osvetu 3 godine: Na kraju ga je lako ubila, iako je težak 260 kilograma (FOTO)

Tri godine je planirala hladnokrvnu odmazdu

  • 9

Baka Džudi Kokran je baka prošlog vikenda je sama savladala oko 3.5 metra dugačkog i preko 260 kilograma teškog aligatora. Kako kaže, ovo ubistvo nije bio običan lov, već tri godine spremana osveta.

- Jedan metak u glavu i samo je potonuo u vodu. Oni obično pred smrt počnu da se prevrću, ali ovaj nije - rekla je ona medijima u Teksasu.

Porodica se okupila na bdenju, a onda je počeo krvavi obračun: Nad telom preminule osobe iznenada počela pucnjava, ranjena i devojčica

Aligatora je ubila iz hladnokrvne odmazde. Džudi je sumnjala da je baš taj reptil odgovoran za nestanak njenog omiljenog mini konja pre tri godine.

Njen konjić je bio veličine labradora, što znači da je aligator ove veličine mogao da ga smaže za užinu.

- Obično nas aligatori ne uznemiravaju, ali na ovog smo motrilii - objasnila je ona.

Okrug u kome se nalazi njen ranč dozvoljava lov na aligatore jednom godišnje - od 10. do 30. septembra. Pored dozvola za lov, životinje prvo moraju da budu namamljene, pa onda ubijene. Džudi je sve uradila po proosu.

Telo reptila odnela je na preparinje. Glavu i rep planira da izloži, kako bi duže mogla da uživa u svojoj osveti. Porodica će pojesti meso, a od kože za trbuha napraviće čizme. 

- Ne petljajte se sa ovom bakicom - poručila je ona.

VIDEO: Radio je live kada je aligator napao čuvara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA