Prelepoj Mimi su u piće sipali drogu za silovanje! Paralisala se i onesvestila u toaletu, jedva je ostala živa. Sada ima važnu poruku za sve devojke

Ona je htela da upozori i ostale brucoše, da im se ne dogodi isto

  • 3

Emili Mimi Volter (19) iz Kornvola u Engleskoj tek što je krenula na fakultet kada se veče u kom je bila na žurci namenjenoj brucošima, pretvorilo u noćnu moru. Najbolja prijateljica Megan je pronašla Mimi, koja je rekla da je popila dva žestoka pića, onesvešćenu u toaletu noćnog kluba, piše Dailystar. Devojka sumnja da joj je u piće neko sipao drogu za silovanje.

Pevačica Anđa Marić progovorila o ogavnom napadu: Imala sam 15 godina, gurnuo me je, seo na mene i počeo da me liže! (FOTO)

Megan je pozvala hitnu službu i oni su devojku prebacili u bolnicu. Završila je na intenzivnoj nezi i veruje da je nije tako brzo drugarica pronašla da bi umrla.

Ona je tokom vikenda htela da upozori i ostale brucoše, da im se ne dogodi isto.

- Na brucoškoj žurci moje piće je "začinjeno". Pronašla me je najbolja drugarica samu u toaletu. Droga je imala parališući efekat na moje telo i ostavlja vas potpuno nesvesnim oko toga šta se događa s vama. Uopšte se ne sećam prethodne noći. Ovo bi trebalo da delite i na taj način podignete svest o tome - napisala je Emili Volter.

- Ne primajte pića od bilo koga, držite ga blizu sebe i ako mislite da vam je neko nešto sipao u piće, potražite medicinsku pomoć što je pre moguće - navela je Emili.

Njena objava je podeljena više od 16.000 puta.

Policija iz Devona i Kornvola navodi da im incident nije prijavljen, pa shodno tome nisu započeli istragu.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA