Pljunuo je na picu, preko nje stavio sos i mrtav hladan je dao gostu: Radnik uhvaćen u odvratnom činu i nije mu prvi put (VIDEO)

Ovaj grozni video postao je viralan proteklog vikenda, a stigao je i do njegovih poslodavaca

  • 3

Snimak na kojem se vidi kako radnik picerije pljuje na picu nastao je u Detroitu i za kratko vreme proširio se svim društvenim mrežama.

Radnik Jailon Kerlei snimlje je kako pljuje na picu pre nego što je preko nje stavio sos, piše Ladbible.

Ovaj grozni video postao je viralan proteklog vikenda, a stigao je i do njegovih poslodavaca. Istog trenutka Jailon je otpušten i uhapšen.

Prelepoj Mimi su u piće sipali drogu za silovanje! Paralisala se i onesvestila u toaletu, jedva je ostala živa. Sada ima važnu poruku za sve devojke

Picerija se nakon ovog incidenta oglasila saopštenjem.

- Čim smo postali svesni ovog incidenta, zatvorili smo štand i uklonili sve proizvode. Bezbednost hrane je naš najvažniji prioritet i preduzećemo sve potrebne akcije kako bismo zaštitili mušterije - piše u saopštenju.

Kolega Kvinel Maj, koji je šerovao snimak, rekao je kako je Kerlei imao "loš dan" kada je pljunuo na picu, dodajući da je to radio i ranije.

On je rekao kako je podelio video da bi skrenuo pažnju svojim poslodavcima, koji, prema njegovim rečima, do tada nisu hteli da reaguju.

- Čim sam objavio video, pretili su mi da ga skinem. I ranije sam hteo da im skrenem pažnju na to, ali nisu hteli da me slušaju - dodao je Maj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zeljko

    25. septembar 2018 | 17:24

    Sve se vrati takvima na ovaj ili onaj nacin.Crna sotona.

  • Dane

    25. septembar 2018 | 11:52

    Zver...zveri spominjane u Bibliji!

  • Miloš

    25. septembar 2018 | 12:01

    To se radi svuda. Ja znam 3 konobara koji su to radili mušterijama iz ovog ili onog razloga. Da ne pomisli neko pogrešno, naravno da nisam za to pljuvanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA