≫ 

Novo lice, veće grudi i drugi pol ali bez hirurškog zahvata: Ovo su zapanjujuće maske koje lako mogu da zavaraju (FOTO) (VIDEO)

Kupcima su na raspolaganju obična maska za lice, maska koja prekriva čitavu glavu i maska trupa koja dolazi sa grudima

  • 0

Svi ljubitelji sedme umetnosti koji ponekad požele da se preruše u likove iz filmova vrlo često moraju da budu veoma kreativni kako bi postigli što bolji efekat. Kako bi im olakšala posao, jedna kineska prodavnica na internetu prodaje silikonske maske različitih oblika.

>>> Silikonske maske "potpis" ubica u Crnoj Gori: Dosetili se kako da ih ne uhvate, ali na jednu stvar nisu mislili

U onlajn prodavnici na sajtu Ali Ekspres, mogu se naći različite maske za lice, kako muške tako i ženske, a takođe i čitavi delovi tela izrađeni od silikona.

Ko god poželi da izgleda kao japanska lepotica, sada to može za manje od 1.000 dolara - Foto: Eyungcrossdressing/aliexpress.com

Sada svaki muškarac vrlo lako može da se preruši u ženu, ali i obratno.

Kupcima su na raspolaganju obična maska za lice, maska koja prekriva čitavu glavu i maska trupa koja dolazi sa grudima.

Kupcima su na raspolaganju obična maska za lice, maska koja prekriva čitavu glavu i maska trupa koja dolazi sa grudima - Foto: Eyungcrossdressing/aliexpress.com

U zavisnosti od potreba i želja klijenata, cene se kreću između 100 i 650 dolara, tako da svi oni koji požele da provere kako bi izgledali u koži suprotnog pola na primer, sada to mogu za znatno manje novca nego što bi im trebalo za plastičnu operaciju.

Isto važi i za sve one devojke i žene koje bi želele da imaju veće grudi, ali ne žele da se podvrgnu plastičnoj hirurgiji.

VIDEO: Ovo je najsmešnije preuzimanje slave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA