Nora (100) je u vezi sa 26 godina mlađim muškarcem: Posle 3 decenije zabavljanja ona želi da se uda jer se boji da će da ostari (FOTO)

Haljinu je već pripremila, a prstenje je naručeno

  • 1

Nora Vitkis (100) iz Velsa uskoro bi trebalo da se uda za svog verenika Malkolma Jatesa koji je od nje mlađi 26 godina. Malkom (74) i Nora su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a venčanje je planirano za oktobar.

Nora koja u decembru trebalo da napuni 101 godinu kaže kako želi da se venča pre nego što bude prekasno. Ona se, inače, već udavala u dva navrata.

- Radujemo se venčanju. Bojim se da ću još više da ostarim i da ću da propustim priliku - kaže Nora koja je pre radila kao kuvarica u školi.

Kuma iz Užica mi se udala u nedelju: Dala sam 200 evra i kutijicu s biserima, kad ih je videla njena majka, zamalo me izbacila!

Haljinu je već pripremila, a prstenje je naručeno. Nakon venčanja će sa porodicom i prijateljima otići u restoran.

- Uvek smo zajedno i svuda idemo zajedno. Puno smo putovali, a često smo i plesali. Najviše volimo ča-ča-ča - izjavio je srećni mladoženja, koji je ranije radio kao vozač autobusa, piše Dejli post.

Nora se rodila 1917. godine i za prvog supruga Freda Tomasa se udala sa 18 godina. Nakon što je on umro, 1970. godine udala se za Berta Vitkisa sa kojim je u braku bila 16 godina. Ima jedno dete. Kaže da je tajna dugovečnog života u kretanju.

- Treba biti aktivan. Moj život je zaista bio dobar, uživala sam. Volim da srećem nove ljude i da pričam sa njima. Volim da radim i da izlazim. Sada više nažalost ne plešem jer se ne mogu okrenuti i strah me da ne padnem - kaže Nora.

Dodaje kako joj mnogi ne veruju kada im kaže da ima 100 godina.

- Osim toga, ja se i ne osećam tako, i to je najvažnije - rekla je ona.

VIDEO: Najjača baba na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • aso

    29. septembar 2018 | 00:02

    Ima vremena još ovih 100 nek bude ovako pa za dalje vide će mo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA