Gej pingvini "oteli" mladunče: Smatrali da se roditelji ne brinu dovoljno o njemu (VIDEO)

Kada su roditelji shvatili da im nema mladunca, u početku se nisu mnogo zabrinuli, ali kada su primetili da im je dete zapravo kod gej pingvina nastala je prava drama

  • 4

Prava drama dogodila se nedavno u zoološkom vrtu u Danskoj kada je par gej pingvina odlučio da "usvoji" jedno mladunče, smatrajući da su ga roditelji napustili.

Kako je navela žena koja brine o pingvinima u zoološkom vrtu, majka mladunčeta otišla je na kupanje, a otac nije previše obraćao pažnju na njega, pa je gej par odlučio da ga prisvoji, smatrajući da roditelji ne vode dovoljno računa o njemu.

>>> Pingvini pronašli kameru na Antarktiku, uzeli je i napravili fantastičan snimak (VIDEO)

Kada su roditelji shvatili da im nema mladunca, u početku se nisu mnogo zabrinuli, ali kada su primetili da im je dete zapravo kod gej pingvina nastala je prava drama.

Majka je počela da toliko krešti i da traži svoje mladunče natrag, da su na kraju morali da intervenišu zaposleni u zoološkom vrtu, kako bi malenog pingvina vratili roditeljima.

Inače, ovaj gej par je i ranije uspešno odgajao odbačene mladunce koje su napustili roditelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Janko

    29. septembar 2018 | 19:37

    Odmah uspavati zveri!

  • Alex

    29. septembar 2018 | 19:57

    Čovečanstvo se izgleda ugledalo na životinje pošto obrnuto sigurno ne može.

  • Вељко

    1. oktobar 2018 | 07:36

    Која пропаганда, ни Гебелс неби боље смислио! Добри "хомо...." пингвини од немарних родитеља узели младунче и брину о њему. И сада је то ПРИРОДНА појава па зашто то неби применили и на људски род!? СТРАШНО!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA