≫ 

Za neke postupke stvarno nema racionalnog objašnjena: Nemac ukrao morsku vodu iz Jadrana, pa sad mora da je vrati i da plati kaznu

U policiji je tokom ispitivanja priznao da je vodu želeo da preveze u Nemačku za potrebe jednog akvarijuma s morskim ribama

  • 6

Nemac koji je ovih dana na plaži u blizini Trsta u svoj kamion ukrcao 24.000 litara morske vode, privela je lokalna policija na dojavu građana i kaznila sa 1.549 evra, a "ukradeno" more morao je da vrati u Tršćanski zaliv.

>>> 7 opasnih stvari koje mogu da se dese telu kada na moru progutate slanu vodu

U policiji je tokom ispitivanja priznao da je vodu želeo da preveze u Nemačku za potrebe jednog akvarijuma s morskim ribama - Printskrin: YouTube/The King of Random

Policija je otkrila da je 48-godišnji nemački državljanin kod naselja Barkola blizu dvorca Miramare u svoj kamion neovlašćeno iz Jadranskog mora ispumpao 24.000 litara vode, prenela je Hina pozivajući se na slovenački list "Primorski dnevnik".

Nemac je priznao u policiji tokom ispitivanja da je morsku vodu želeo da preveze u Nemačku za potrebe jednog akvarijuma s morskim ribama.

VIDEO: Kamion pun cigli se prevrnuo na automobil

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Brut

    29. septembar 2018 | 22:35

    E svasta ces ti cuti i vidjeti! Cuj ukrao morsku vodu? Vecu glupost nisam odavno cuo i jos je mora vratiti.

  • SamoKazem

    29. septembar 2018 | 22:18

    Pa zar postoji zakon za ovakvu glupost?

  • vladimir

    29. septembar 2018 | 22:33

    Policija ga tražila zato što je mislila da je nešto ispustio u more. Sledeći put će tražiti dozvolu da tanka morsku vodu, mada je jeftinije da kupi morsku so i da si sam napravi "more".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA