≫ 

Amerikanci još nisu spremni za seks sa robotima: Sprečili otvaranje neobičnog bordela sa "napravama u obliku ljudskih bića"

Kanadska kompanija, koja je sličan bordel otvorila u Torontu nije davala komentare

  • 1

Gradsko veće Hjustona, u Teksasu, izmenilo je lokalne propise kako bi sprečilo otvaranje javne kuće u kojoj bi usluge pružali - roboti.

Jedna kanadska kompanija nameravala je da u tom gradu u Teksasu otvori "bordel sa robotima", gde bi mušterije mogle da provedu neko vreme sa "lutkama za ljubav".

Italijani poludeli za seksom sa lutkama: U ovom bordelu se nedeljama čeka na red, a ovoliko košta termin od pola sata (VIDEO)

Nazvani su tako zbog aluzije na naučnofantastičnu seriju "Zapadni svet", u kojoj roboti pružaju razne usluge, uključujući seksualne.

Gradsko veće je, međutim, jednoglasno odobrilo izmene propisa koji regulišu poslovanje u oblasti seksa.

Izmena je značila da se u objektima za pružanje seksualnih usluga zabranjuje upuštanje u takav odnos sa "antropomorfnim spravama", odnosno napravama u obliku ljudskih bića.

Član Gradskog veća Greg Trevis izjavio je da takav objekat "ne bi bio dobar za biznis u gradu".

- Mi nismo grad greha - rekao je on.

AP prenosi da kanadska kompanija "Kinkizdolz" (KinkySdollS), koja je ranije otvorila sličan bordel u Torontu, nije odgovorila na molbu za komentar.

VIDEO: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA