≫ 

Ljubav ćerke prema ocu snažnija je od svega: Devojčica (6) požrtvovano brine o nepokretnom tati, ali priznaje da joj fali jedna osoba (VIDEO)

Kada je ona u školi, o ocu brinu njegovi roditelji koji mu pripremaju i hranu

  • 3

Tian Haicheng iz Kine ostao je paralizovan 2016. godine, kada je imao saobraćajnu nesreću. Tada je taksi koji je vozio završio u jarku pored puta.

Supruga ga je napustila ubrzo posle nesreće, a tom prilikom je odvela i njihovog sina. Uz ovog čoveka je ostala samo ćerka (6), koja od tog dana brine o ocu.

Ovo dete ne zna za strah: Neustrašiva devojčica (8) izašla na crtu naoružanim lopovima koji su opljačkali njenog oca (VIDEO)

Jia Jia ustaje svako jutro u šest sati i masira tati mišiće pola sata. Pre nego što krene u školu, opere mu i zube i lice.

Kada je ona u školi, o ocu brinu njegovi roditelji koji mu pripremaju i hranu. Jia Jia hrani oca i pomaže mu da se kreće po kući gurajući ga u improviziranoj spravi iz kućne radinosti.

Devojčica kaže da joj ne fali majka, jer nije htela da brine o tati, ali da joj fali brat sa kojim je bila veoma bliska, piše Dejli Mejl.

Tian na jednoj kineskoj aplikaciji, svakodnevno emituje kako se ćerka brine o njemu. Njegov život prati pola miliona ljudi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bakičica

    8. oktobar 2018 | 02:42

    Divno dete. Želim joj svu sreću ovog sveta.❤💙💚💛💜💗💖

  • Mika

    8. oktobar 2018 | 04:46

    Ovo je pravo bogastvo sreca i ljubav!! Cista ljubav!!

  • sara

    8. oktobar 2018 | 11:16

    Mila moja, želim ti svu sreću ovoga sveta, tebi i tvom ocu. Prerano si odrasla dušo, ali dragi Bog vidi sve i nagrađuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA