Dečak (2) uništio ušteđevinu svojih roditelja: Uzalud su prevrnuli čitavu kuću da bi našli pare (FOTO)

Bračni par je ovim novcem hteo da vrati dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal, ali im se čitava situacija zakomplikovala

  • 5

Bračni par iz Amerike se doživeo veliki šok kada nije mogao da pronađe svoju ušteđevinu. U kući su imali kovertu sa ušteđevinom od 1.060 dolara, ali ona kao da je odjednom u zemlju propala.

Međutim, Ben i Džeki Belnap su potom okrili da novac nije izgubljen ,već da je njihov sin (2) uništio čitavu ušteđevinu. Naime, “zelembaći” su bili iskidani tj. provučeni kroz aparat za sečenje papira.

"Sin mi je danas na velikom odmoru izgubio novčanik sa 230 evra": Otac tražio poštenog nalazača i nudio nagradu, a svi su ga isprozivali

Bračni par je ovim novcem hteo da vrati dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal, ali im se čitava situacija zakomplikovala.

Dok su preturali po kući tražići nestalu kovertu sa novcem, Džeki je u jednom trenutku prevrnula kantu za smeće u kojoj se nalazio novac isečen na konfete.

 

- Zaćutali smo i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča - rekla je Džeki lokalnom mediju.

Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

- Zvao sam ih sledećeg jutra i čovek mi je rekao da sve spakujem u kesice i pošaljem u Vašington, pa će nam za godinu ili dve vratiti novac - izjavio je Ben.

VIDEO: Pas matematičar: Broji pare i karte, a onda "progovara"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sasa

    9. oktobar 2018 | 13:36

    Ustedjevina 1000$ 😂😂😂😂😂😂

  • Qwer

    9. oktobar 2018 | 15:47

    Ja pomislih da su u pitanju ogromne pare. Nisu male ali kao ušteđevina i to sva, nisu velike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA