≫ 

Seksi Mila ukrasila svoje vrelo telo tetovažom! Sada ceo svet umire od smeha zbog onoga što na njoj piše

Izgleda da ni Mili, ni njenom tatu majstoru engleski nije jača strana

  • 3

Turska TV ličnost Naz Mila (26) neočekivano je dobila svetsku slavu nakon što je njena seksi tetovaža postala viralna. Kožu od grudi do butine ona je prekrila poznatom turskom poukom ali, na njenu žalost, pogrešno prevedenom na engleski.

Zvezda koju na Instagramu prati 860.000 ljudi objavila je u nedelju fotografije na kojima pozira polugola sa tetovažom od grudi do desnog kolena. Problem je u tome što tetovaža nema smisla.

Ovo nije bahato parkiranje, prosto je neverovatno gde je ova plavuša ostavila auto. Beograđani se krstili!

Umesto da je piše "Samo Bog može da osuđuje moje greške i istine", što je popularna turska fraza, sa njene se kože čita "Ja mogu da sudim samom bogu sa mojim greškama i greškama".

Izgleda da ni Mili, ni njenom tatu majstoru engleski nije jača strana, te da su se poslužili Gugl prevodiocem ili nekim sličnim servisom.

Nakon bure ismevanja, Mila je jednu fotografiju uklonila, a na drugoj isključila komentare, ali ne pre nego što su se turski i britanski mediji uhvatili priče i doneli joj pet minuta svetske slave.

Gaf sa tetovažom je ipak nije obeshrabrio da bude aktivna na društvenim mrežama. No, ubrzo se postavilo pitanje da li je možda sve ovo vrlo pametno iscenirano.

Danas je njen tatu majstor postavio novu sliku, na kojoj se takođe nalazi naga devojka. Tetovaža joj prekriva identičan deo tela, ali sada su reči pravilno napisane. Da li je možda u pitanju neki drugi model, ili je jedna od ovih slika lažna, ili je dečku tatu genije? Šta vam se čini?

Baka zvana "opasnost" (77) istetovirala vampire i vukodlake po telu posle smrti muža:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tyson

    11. oktobar 2018 | 00:24

    Ee Bože gospode sta sve dobija slavu i medijsku pažnju.

  • Sj

    11. oktobar 2018 | 06:10

    Cini mi se da na takvoj ribi nije bilo lako ispisati nesto a da se ne "pogresi". Taj koji ce citati to taj je smesan. Tako da tu nema nikakvih gresaka.

  • Mare

    11. oktobar 2018 | 09:23

    Brutalno dobra.tetovaza nebitna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA