≫ 

Putin i Lukašenko uživali u prirodi: Pili vodu sa izvora pa otišli na ručak, a evo šta je bilo na meniju (VIDEO)

Mediji su ih pratili u stopu

  • 2

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko i ruski lider Vladimir Putin proveli su nekoliko sati u neformalnom razgovoru, nakon što su učestovovali na petom Forumu regiona između Belorusije i Rusije, prenosti BelTA.

Lukašenko je pozvao Putina da poseti grad u kojem je predsednik Belorusije odrastao. Radi se o gradu Aleksandriji, u okrugu Šklov u Mogilevskoj oblasti.

Putin i Medvedev posetili voćnjak: "Ako se nešto desi, branićemo se jabukama" (FOTO) (VIDEO)

Nakon posete kući u kojoj je Lukašenko odrastao, dvojica lidera su se prošetali kroz mesto i obišli lokalne znamenitosti.

Potom su obišli lokalni izvor, gde su pili kristalno čistu vodu, za koju se veruje da je izvanrednog medicinskog kvaliteta.

Provozali su se i u automobilu Foto: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool/Tanjug/AP

Kako bi upotpunili iskustvo umesto luksuznih automobila, provozali su se autom GAZ-69 koji je proizveden tokom 1960-tih.

Posle turističke ture, Putin je pozva na ručak u kuću Aleksandara Lukašenka. Na meniju su bile obične palačinke i palčinke od krompira.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Putin888

    16. oktobar 2018 | 12:19

    Dva gospodina

  • Voja

    16. oktobar 2018 | 12:44

    Koliko je bile napada od strane zapada na lukasenka da je tiranin ba ugrozava ludska prava da je u najmanju ruku car. Kad je p0digo privredu svi se ucutali nisu mogli da mu rasprodaju privredu. Sad je pravi car svaka mu cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA